Setari Cookie-uri

Secretele sunetelor și cum să te vindeci prin muzică

Experimentele au arătat cum ne pot afecta frecvențele în moduri pozitive sau negative; unele frecvențe ne pot ajuta să ne concentrăm într-un mod mult mai bun, în timp ce frecvențele joase pot provoca disconfort și pot avea un efect nesănătos asupra corpului uman.

Toată lumea are o conexiune specială cu muzica, sunetele și modelele ritmice. Înțelegem instinctiv sunetele și muzica, corpul nostru reacționează la acestea.

Sunetul este atât de puternic și poate fi folosit ca o modalitate de a vindeca mintea și corpul nostru în moduri diferite. Folosirea frecvenței sonore ne poate ajuta să ne deblocăm sufletele de teamă și îndoială și să ne ajute să ne dezvoltăm întregul potențial.

foto interior si prima pagina: agsandrew Shutterstock

Experimentele au arătat cum ne pot afecta frecvențele în moduri pozitive sau negative; unele frecvențe ne pot ajuta să ne concentrăm într-un mod mult mai bun, în timp ce frecvențele joase pot provoca disconfort și pot avea un efect nesănătos asupra corpului uman. Aceste experimente au fost testate pe apă; în sângele nostru găsim 83% apă, în creier 75,4% apă, în mușchi 76% apă, în oase 22% apă. Dacă frecvențele transformă și modifică apă, atunci ce pot face în corpul nostru?

Citește și:

Există două frecvențe care au un efect pozitiv puternic asupra minții umane. Acestea sunt 432hz și 528hz

Fiecare frecvență are o funcție și o caracteristică diferită, după cum urmează să vedem mai jos:

- 440 HZ: această frecvență nu este în aliniere cu corpul uman și poate fi dăunătoare; nu este găsită nicăieri în natură și poate ruina nivelul de creativitate.

- 396 HZ: are puterea de a schimba durerea în bucurie și îndepărtează vinovăția și teama din viața ta.

- 417 HZ: curată experiențele traumatice și facilitează schimbarea.

- 528 HZ: este cunoscută ca "frecvența naturală a pământului" sau "tonul miracol"; repară ADN-ul și aduce transformări frumoase și minuni în viața ta. Rezonează cu corpul uman și cu natura.

Citește și:

- 638 HZ: îmbunătățește relația cu oamenii din jur, ajutându-te să fii mai înțelegătoare, mai toleranță și să oferi mai multă iubire. Întărește relațiile.

- 741 HZ: îți oferă puterea de exprimare de sine, care are ca rezultat o viață stabilă și pură. Curată celulele de toxine.

- 852 HZ: ajută la trezirea intuiției.

- 963 HZ: ajută ca spiritul să revină la setările sale originale.

- 432 HZ: este unul dintre cele mai importante sunete deoarece se află în legătură directă cu natura.

Atât 528 HZ și 432 HZ sunt sunete de vindecare și s-a dovedit științific că acestea vindecă mintea, corpul și spiritul.

Aceste frecvente ne permit să atragem lucruri mai bune în viață, prin stimularea emoțiilor noastre. Folosește aceste frecvente pentru a lega corpul de spiritul minții și pentru a îți crește vibrațiile. Dacă dormi cu aceste frecvente pe fundal, te vei trezi mult mai relaxată, mai odihnită și cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.