Setari Cookie-uri

5 Dovezi că nu mai ești conectată cu spiritul tău și ce este de făcut

Când simțim că trebuie să ne concentrăm asupra imaginii pe care vrem să o prezentăm oamenilor din jurul nostru, pierdem contactul cu cine suntem cu adevărat.

Sunt momente în care ajungi să simți că ceva nu este în regulă cu tine; este ca și cum te-ai fi deconectat de la sufletul tău și nu mai găsești cărarea către drumul pe care mergeai.

foto interior si prima pagina: siam.pukkato Shutterstock

Iată care sunt dovezile care îți arată că nu mai ești conectată cu spiritul tău:

1. Te identifici prea mult cu imaginea pe care o prezinți altor persoane

Când simțim că trebuie să ne concentrăm asupra imaginii pe care vrem să o prezentăm oamenilor din jurul nostru, pierdem contactul cu cine suntem cu adevărat. Este bine să înțelegi mai bine cum te poți înțelege mai bine cu oamenii, însă nu te îndepărta prea tare de tine, de sufletul tău. De cele mai multe ori, te poți simți nesigură și încerci să ascunzi anumite părți ale tale doar pentru a fi plăcută de ceilalți. Acest lucru poate avea un efect negativ nu doar asupra deciziilor pe care vrei să le iei, ci și asupra emoțiilor și sentimentelor tale. În scurt timp vei ajunge să nu mai știi cine ești cu adevărat.

Citește și:

2. Uiți foarte multe lucruri

Sunt multe momentele în care ne putem aminti de copilăria noastră, însă nu ne mai aducem aminte de ce s-a întâmplat ieri. Dacă îți concentrezi prea mult energia asupra minții tale conștiente și nu asupra subconștientului tău, ar putea însemna că uiți în mod consecvent; subconștientul tău deține toate amintirile, nevoile și reacțiile tale emoționale. Mintea conștientă este o parte din tine care are toate aceste gânduri despre viața de zi cu zi. Este timpul să înveți să te relaxezi și să petreci mai mult timp singură. Este timpul să te conectezi cu mintea și cu gândurile tale.

3. Ești ușor panicată și stresată cu privire la lucrurile mărunte

Te simți tot mai des copleșită de anumite situații, însă înainte te ocupai de aceste lucruri cu ușurință. Este foarte important să înveți să gestionezi aceste situații cu mult calm; ascultă sfaturile oamenilor din jurul tău, însă încearcă să te bazezi pe intuiție deoarece aceasta nu dă greș niciodată.

Citește și:

4. Nu accepți schimbările în viața ta

În momentele în care nu ești tu însăți sau între tine și Univers există o prăpastie mult prea mare, ajungi să te opui oricărei schimbări în viața ta. Este nefiresc ca lucrurile să rămână la fel, nimic nu durează pentru totdeauna. S-ar putea să te simți blocată în rutină și să nu mai știi cum arată fericirea adevărată. Este timpul să îmbrățișezi schimbarea deoarece aceasta este cea care te ajută să crești.

5. Eviți să te ocupi de emoțiile dificile

Bineînțeles că nimeni nu vrea să se concentreze pe emoțiile dificile. Motivul este simplu: este dureros, trebuie să ieși din zona de confort, să lași garda jos și să renunți la măști. Dar, dacă nu te ocupi de ele, nu accepți cum te simți cu adevărat - nu doar din punct de vedere fizic, ci și în ceea ce privește starea emoțională. Este în natura umană să experimentezi nu doar binele, ci și răul. Reprimarea emoțiilor nu face altceva decât să îți simți sufletul încărcat și inima grea deoarece nu reușești să descarci.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.