Setari Cookie-uri

Ai încredere în Univers. Nu te va lăsa la greu

Când se întâmplă ceva rău, fă un pas în spate și analizează situația. Gândește-te ce înveți din aceste momente. De ce se întâmplă asta? Ce urmează? Apoi folosește-te de imaginație pentru te gândi la rezultatul pe care ți-l dorești. 

Uneori, cele mai grele momente din viața noastră pot duce la cea mai mare binecuvântare și când totul pare să se întâmple împotriva ta este doar o o lecție pe care o poți vedea în timp, care în curând te va ajuta să ajungi pe drumul cel bun. Poate că simți că nu mai este nimic de făcut, însă greșești... de fapt, este începutul a ceva minunat.

foto interior si prima pagina: Serhii Yurkiv Shutterstock

Când simți că nu mai deții controlul asupra vieții tale, acesta este momentul să iei o pauză și să te relaxezi, să faci tot ce poți pentru a rămâne liniștită în aceasta furtună haotică.

Când se întâmplă ceva rău, fă un pas în spate și analizează situația. Gândește-te ce înveți din aceste momente. De ce se întâmplă asta? Ce urmează? Apoi folosește-te de imaginație pentru te gândi la rezultatul pe care ți-l dorești.

Citește și:

Richard Branson spunea la un moment dat: "Am învățat mai multe lucruri din eșecuri decât din succese."

Dacă tot ce ți se întâmplă este în favoarea ta, însă nu îți dai seama deoarece te concentrezi doar asupra lucrurilor negative? Persoana iubita te-a dezamăgit, ți-ai pierdut locul de muncă, cineva drag a plecat din viața ta și tot așa. În acel moment îți simți inima franță și înspăimântată de tot ce urmează, de necunoscut. Parcă totul s-a prăbușit și lucrurile au luat o întorsătură diferită. Însă cum ar fi dacă tot ce se întâmplă vine cu un scop măreț? Universul știe care este scopul tău în viață și vrea să te ajute să îl descoperi. Vrea să vezi cum arată fericirea adevărată și ce trebuie să faci pentru a o obține.

Citește și:

Acest moment dificil este răspunsul Universului la întrebările tale. Este timpul să avansezi, să întâlnești adevărata iubire, să descoperi scopul tău în viață și să fii înconjurată de bunătate.

Universul știe că meriți mai mult decât lucrurile simple și ușoare din viață. Știe că meriți mai mult decât ți-ai imaginat vreodată. Fericirea necesită timp. Nu te simți mai bine atunci când muncești și lupți pentru un vis? Când te afli într-un moment dificil trebuie să înveți să ai încredere în Univers. Acesta este momentul în care trebuie să te gândești la tot ceea ce s-a întâmplat și să găsești puterea pentru a continua cu viața ta, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să înveți toate acestea în cel mai dificil mod.

Citește și:

Universul are atât de multe planuri uimitoare pentru tine. Va veni un moment în care toată munca ta dificilă va fi răsplătită și, în sfârșit, vei putea să respiri. Vei afla că toată durerea prin care ai trecut te-a ajutat să devii mai puternică. Vei învăța că Universul a scris o poveste atât de frumoasă pentru tine și că doar aștepta momentul potrivit pentru a te bucura de ea. Iar când va veni acest moment, vei învăța cum să îi mulțumești Universului.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.