Setari Cookie-uri

7 Tehnici spirituale pentru a îți consolida relația de iubire

O conexiune perfect impecabilă este ideală, însă uneori dezacordurile și conflictele sunt chiar esențiale pentru întărirea legăturii din cuplu. 

Orice relație trebuie să treacă prin anumite probleme, teste și momente mai dificile. Indiferent de efortul pe care ambii parteneri îl pun în relație, problemele minore încă reușesc să apară; și este și normal. O conexiune perfect impecabilă este ideală, însă uneori dezacordurile și conflictele sunt chiar esențiale pentru întărirea legăturii din cuplu.

foto interior si prima pagina: Lady of the Universe Shutterstock

Este important, totuși, ca ambii parteneri să știe cum să facă față problemelor atunci când acestea apar. Iată care sunt cele mai importante tehnici spirituale pentru a vă întări relația de cuplu:

1. Uită de greșelile făcute în trecut

Partenerul de cuplu este doar o ființă umană care face greșeli. Toată lumea greșește. Pentru ca relația să fie una frumoasă și sinceră, este important să discutați despre aceste greșeli, să încercați să le rezolvați în cazul în care puteți face asta și, cel mai important, să le lăsați în trecut. Nu țineți cu dinții de ele deoarece pot afecta modul în care privești persoana iubită, precum și procesul de stabilire a unei legături mai profunde și a încrederii reciproce.

Citește și:

2. Alege întotdeauna necunoscutul

În fiecare zi ai două opțiuni: alegi să faci lucrurile obișnuite sau alegi să ieși din zona de confort și să faci lucruri noi și interesante. Așa este și pe plan sentimental: încearcă să aduci ceva nou de fiecare dată în viața de cuplu astfel încât să eviți instalarea rutinei.

3. Scapă de atașamentele familiale

Unele atașamente familiale pot avea o influență directă asupra relației sentimentale. Învața să scapi de acestea deoarece pot crea confuzii pe plan emoțional și chiar discuții aprinse în relația cu persoana iubită.

De asemenea, este important că ții minte că în această relație există doar două persoane: tu și partenerul de cuplu. Nu vă spălați rufele în public și nu spune toate secretele celor din jurul tău.

Citește și:

4. Nu fugi când apar conflicte

Evitarea partenerului de cuplu nu este o metodă utilă de a gestiona conflictele. Dacă ai nevoie de spațiu, spune asta clar și răspicat, însă nu o transformă într-o scuză pentru a evita confruntarea.

Este foarte important să vă depășiți temerile pentru că sunt o piedică pentru a vă exprima pe deplin dragostea unul pentru celălalt.

5. Curătă-ți energia de orice negativitate

Menținerea emoțiilor negative (cum ar fi temerile, amintirile dureroase sau tristețea) va împiedica să vă iubiți necondiționat. Prezent fricii poate scoate la suprafață alte emoții negative. Odată ce frică este eliminată, alte emoții și gânduri negative vor dispărea.

Este important să spuneți care sunt aceste energii dificile și să faceți tot posibilul să scăpați de ele pentru a permite iubirii voastre să înflorească.

Citește și:

6. Permite iubirii să fie busola ta în această nouă călătorie

Când sufletul tău este încărcat de temeri, nu reușești să fii tu însăți într-o relație. Însă dacă permiți iubirii să te călăuzească și să fie deschisă la orice posibilitate pozitivă de-a lungul drumului, vei putea să iubești și să te iubești complet, cu pasiune și cu toată inima.

7. Cunoaște diferența dintre intuiție și frică

Intuiția te face să înțelegi ceva imediat fără raționament conștient. Dar mare atenție, și frica te face să simți la fel.

Frică, în special cea care se bazează pe experiențele trecute, devine adesea o credință încorporată pe care, în mod conștient, ajungi să o consideri a fi adevărată. Intuiția nu reacționează pe baza fricii, ci acționează pentru a înțelege energia situațiilor și a oamenilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.