Setari Cookie-uri

6 Lucruri la care trebuie să renunți pentru a trăi viața pe care ți-o dorești

Uneori, pentru a deveni o persoană de succes, de a ne împlini visurile și de a ne apropia cât mai mult de acel ideal despre cum vrem să fim, nu trebuie să adăugăm lucruri - trebuie să renunțăm la unele dintre ele.

Cineva mi-a spus la un moment dat definiția iadului: În ultima ta zi pe pământ, persoana care ai devenit va întâlni persoana care ar fi putut să devină.

Uneori, pentru a deveni o persoană de succes, de a ne împlini visurile și de a ne apropia cât mai mult de acel ideal despre cum vrem să fim, nu trebuie să adăugăm lucruri - trebuie să renunțăm la unele dintre ele. Există anumite lucruri universale care ne pot aduce succesul dacă renunțăm la ele; unele dintre ele sunt atât de simple încât le putem elimina din viața noastră chiar de astăzi. Iată care sunt acestea:

1. Renunță la stilul de viață nesănătos

Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc unde sufletul tău trăiește. Dacă vrei să obții ceva în viață, totul începe cu sănătatea. Trebuie să ai grijă de tine și poți face acest lucru luând în considerare două lucruri: o dietă sănătoasă și activitățile fizice.

Citește și:

2. Renunță la modul de gândire pe termen scurt

Trăiești o singură dată, însă dacă o faci bine... este de ajuns. Oamenii de succes își stabilesc obiective pe termen lung și știu că aceste obiective sunt doar rezultatul unor obiceiuri pe termen scurt pe care trebuie să le facă în fiecare zi.

3. Renunță la teama de a intra in joc

Jocul tău mic nu servește lumii. Ești pregătită să strălucești, însă de ce nu o faci? Ieși din zona de confort, visează cât mai mult și începe să faci pași mărunți pe drumul pe care vrei să mergi. Nu renunță niciodată și concentrează-te pe obiectivul principal. Spune-ți ideile, asumă-ți riscuri și nu te teme de eșecuri. Vei reuși!

4. Renunță la scuze

Oamenii de succes știu că sunt responsabili pentru viața lor; indiferent de punctul lor de plecare, de slăbiciuni sau de eșecurile avute în trecut. Și tu ești responsabilă pentru ce se întâmplă în ivată ta. Iar când realizezi asta, înțelegi că este singura cale prin care poți crește, te poți dezvolta. Scuzele limitează și te împiedică să ajungi acolo unde îți dorești.

Citește și:

Preia frâiele vieții tale!

5. Renunță la ideea perfecțiunii

Nimic nu a fost, nu este și nici nu va fi vreodată perfect... indiferent de cât de mult încercam. Teama de eșec (sau chiar frică de succes) ne împiedică de multe ori să luăm măsuri și să ne punem ideile și planurile în această lume. Însă multe oportunități vor fi pierdute dacă așteptam ca totul să fie perfect.

6. Renunță la nevoia de a controla totul

"Unele lucruri depind de noi, iar altele nu." - spunea Epictetus.

Diferențierea acestora este importantă. Detașează-te de lucrurile pe care nu le poți controla și concentrează-te asupra celor pe care le poți controla. Uneori, singurul lucru pe care îl poți controla în viață este atitudinea pe care o ai față de ceva anume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.