Setari Cookie-uri

5 Legi spirituale care vor aduce energii pozitive în casa ta (potrivit unui călugăr budist)

Aceste legi nu ar trebui urmate de un singur membru al familiei, ci de toți cei care fac parte din casă pentru a crește energia pozitivă din locuință. 

Călugării își dedică întreaga viață în găsirea armoniei, a păcii și înțelepciunii sufletești. Misiunea lor este să împărtășească lumii lecțiile de viață pe care le-au învățat.

foto interior si prima pagina: stockphoto mania Shutterstock

Locuința fiecărei persoane este o reflectare a celor mai profunde locuri ale minții sale, un spațiu în care se simte cel mai sigur și mai relaxat. Pentru că locuința este un loc sacru, iată câteva sfaturi foarte bune venite din partea călugărilor budiști pentru a aduce în casa noastră energiile pozitive o atmosferă bună și vibrații bune.

Aceste legi nu ar trebui urmate de un singur membru al familiei, ci de toți cei care fac parte din casă pentru a crește energia pozitivă din locuință.

Citește și:

1. Ai grijă de obiectele din casa ta

Trebuie să oferi atenție tuturor lucrurilor pe care le ai în casă, indiferent de momentul în care le-ai achiziționat. Fie că este vorba despre niște produse în ediție limitată sau produse cumpărate din târguri... a fost nevoie de multă muncă (de la persoanele care le-au realizat până la tine, persoana care le-a achiziționat) pentru a ajunge aici.

Teste de spiritualitate: cum arata scanteia divina din sufletul tau

Se spune că așa cum ai grijă de obiectele pe care le ai, ai grijă și de oamenii din viața ta. Acest lucru este valabil mai ales atunci când obiectul este asociat cu o persoană la care ții sau o persoană specială.

2. Fii recunoscătoare pentru lucrurile care la un moment dat ți-au fost utile

Odată cu trecerea timpului, este posibil ca unele lucruri să fie depășite. Unele sunt înlocuite cu modele noi, în timp ce la altele renunți pur și simplu (precum o pereche de încălțări sau haine). În loc să arunci aceste lucruri, găsește oameni care au nevoie de ele la fel de mult cum aveai tu când le-ai luat pentru prima dată. În acest fel, menții în continuare valoarea și utilitatea lor (și păstrezi o energie pozitivă în casa ta).

Citește și:

3. Începe ziua mai devreme și în tăcere, în timp ce lumea încă doarme

Modul ideal în care trebuie să te trezești dimineața: începi ziua în tăcere, adică întâmpini pacea completă a locului în care locuiești. Acest obicei creează în timp un loc de liniște în sufletul și mintea ta. De asemenea, dacă te trezești devreme ai timp pentru meditație sau rugăciune, dezvoltând astfel o dispoziție pozitivă pe care să o ai întreaga zi.

4. Când faci curat, concentrează-te doar pe ceea ce faci și nu lasă ca gândurile să rătăcească

Trebuie să îți iubești spațiul în care trăiești. Trebuie să îi oferi atenție și să ai grijă de el. Odată ce te concentrezi asupra treburilor casnice, ajungi să transformi acest obicei într-o meditație.

Citește și:

5. Înainte de a curăța casă dimineață, deschide ferestrele și permite aerului să circule

Prin deschiderea ferestrelor, permiți energiei negative să iasă și energiei pozitive să intre în casa ta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.