Setari Cookie-uri

Viața ar fi mult mai ușoară dacă ai renunța la aceste 5 lucruri. Sufletul tău îți va mulțumi

Poți număra zilele săptămânii în care nu ai spus sau nu ai gândit că viața este grea? Pentru multe persoane nu va fi nimic de numărat... pentru că nu există zi în care să spunem că viața chiar este ușoară/ frumoasă/ minunată.

Poți număra zilele săptămânii în care nu ai spus sau nu ai gândit că viața este grea? Pentru multe persoane nu va fi nimic de numărat... pentru că nu există zi în care să spunem că viața chiar este ușoară/ frumoasă/ minunată.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Adevărul este că este posibil să creezi viața pe care ți-o dorești. Trebuie doar să elimini cele 5 căi care o fac mai dificilă decât trebuie:

1. Nu împărtășești ce simți

Îți este mai ușor să spui altor persoane lucruri banale, care nu înseamnă nimic pentru tine. Simți că te deschizi în fața lor, însă nu este deloc adevărat. Pentru că atunci când vine vorba de a mărturisi lucruri importante, profunde, îți este teamă să o faci.

Citește și:

Împărtășind emoțiile, sentimentele, trăirile, gândurile cu ceilalți (chiar dacă sfatul lor nu îți este de ajutor) este o modalitate foarte bună de a vedea altfel situația și de a înțelege ce este de făcut pe viitor. În plus, cine știe, poate persoana în fața căruia spui ce ai pe suflet reușește să îți dea răspunsuri sau soluții la problemele tale.

2. Ții în viața ta oamenii greșiți

Crezi că poți avea încredere în anumite persoane doar pentru că sunt de mult timp în viața ta. Îți deschizi sufletul în fața lor și te eliberezi de povară, sperând că te vor înțelege și te vor ajuta... însă acestea doar te vor judeca/ critică acțiunile sau râde de sentimentele tale.

Cel mai bine este să înveți să filtrezi oamenii din viață a. Să alegi cu grijă persoanele în fața cărora îți poți pune inima pe tavă.

Citește și:

3. Încă ești legată de trecut

Toată lumea a suferit, a simțit ce este durerea adevărată. În loc să te concentrezi pe aceste sentimente și să experimentezi în mintea ta amintirile grele, încearcă să îngropi trecutul. Învață să uiți. Dacă nu, vei suferi în continuare și, mai mult, ai putea atrage din nou aceeași experiență.

În cazul în care nu ești încă pregătită să ierți persoana care ți-a făcut rău, oferă-ți timp... însă asta nu înseamnă că trebuie să fii axată pe ce s-a întâmplat. Permite-le amintirilor să devină tot mai vagi odată cu trecerea timpului... iar sufletul tău îți va mulțumi.

4. Găsești întotdeauna pe cine să dai vină

Știi că poți da vina oricând pe cineva sau pe ceva: vreme urâtă, trafic, alarma care nu a sunat dimineața, colegul de echipă care a luat o decizie greșită.

Citește și:

Nu îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale. Învață să fii sinceră cu tine înainte de a fi sinceră cu cei din jurul tău. Nu îți fie teamă să găsești defecte sau greșeli la tine. Asumă-ți întreaga responsabilitate și așa vei învăța cel mai bine.

5. Uiți să fii recunoscătoare

Când te naști, nu vii cu nimic pe această lume. În timp ce lucrurile pe care le ai pot fi fructe ale muncii tale, trebuie să înveți să fii recunoscătoare pentru ele.

Practicarea recunoștinței va face minuni pentru starea ta de spirit; mai mult, va schimba mentalitatea ta și modul în care abordezi lucrurile.

Multe persoane au spus că drumul spre abundență este prin recunoștință pentru ceea ce au adunat de-a lungul vieții.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.