Setari Cookie-uri

Trei pași pentru o lună de excepție

Luna iunie este un moment potrivit să crezi în versiunea ta autentică și să acționezi în conformitate cu aceasta. Este o alegere care presupune să fii suficient de curajoasă să faci nici mai mult nici mai puțin de trei lucruri care te vor face să te simți extraordinar de  bine.

După ce te-ai conectat cu sinele tău superior și inima ta, făcând lucrurile pe care le iubești, esti pregătită să îți găsești curajului să fii persoana care știi că ești. Știi deja ce îți place, care este cea mai bună versiune a ta, care este scopul tău în viață.

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE Shutterstock

Luna iunie este un moment potrivit să crezi în versiunea ta autentică și să acționezi în conformitate cu aceasta. Este o alegere care presupune să fii suficient de curajoasă să faci nici mai mult nici mai puțin de trei lucruri care te vor face să te simți extraordinar de bine. Nu despica firul în patru, doar lăsă-te purtată de intuiție și de ceea ce sufletul tău îți spune să faci. Și totul va fi bine. Vei trăi una dintre cele mai reușite luni iunie din viața ta de până acum.

Citește și:

1. Demarează proiectul pe care ți-l dorești de atâta vreme

Cu toții avem un proiect pe care îl tot amânăm din cauza unor scuze, cel mai adesea mai mult decât imaginare. Este momentul să spui stop. Indiferent care sunt scuzele tale, demarează acest proiect pe care îl tot amâni. Fie că este vorba de a scrie o carte, a învăța să cânți la un instrument sau să începi o afacere, tot ceea ce trebuie să faci este doar să începi.

2. Acceptă provocarea

Există o provocare pe care ai vrut de multă vreme să o accepți, dar, în același timp ți-a creat o senzație de frică dar și de încântare? Poate și-ai dorit foarte mult sau chiar ai fost aproape să te înscrii să participi la o competiție sau să începi un curs pe o temă care te pasionează. Indiferent ce este, acceptă această provocare și găsește curajul să treci la acțiune.

Citește și:

3. Fă cunoștință persoana necunoscută care te intrigă

Există momente când poate, vezi pe cineva care trece prin fața ta sau o persoană într-un bar și îți dorești cu adevărat să o cunoaști, dar nu faci nimic în privința asta. Data viitoare când treci prin aceeași situație, schimbă-ți atitudinea și abordează persoana respectuvă. Nu te gândi de două ori. Ori de câte ori îl simți că vrei să intri în vorbă cu cineva, acționeazî conform dorinței tale.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.