Setari Cookie-uri

4 Moduri pentru a îți pregăti sufletul pentru întâlnirea cu Flacăra Geamăna

Singurul mod în care vă puteți atrage unul pe altul este prin pregătirea spiritelor voastre și conectarea cu sinele profund. Iată care sunt cele mai importante moduri pentru a îți pregăti sufletul pentru întâlnirea cu Flacăra Geamănă. 

Este atât de frumos să știm că există oameni care fac parte din tribul nostru, din grupul nostru de suflete, oameni care rezonează atât de mult cu noi încât simțim o legătură puternică chiar dacă este prima dată când îi întâlnim cu adevărat.

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

Cea mai frumoasă parte a acestui concept spiritual este că unul dintre acești oameni este Flacăra Geamănă a sufletului tău, un suflet cu care te vei afla în relație pentru a vă ajuta reciproc cum să iubiți mai profund și necondiționat.

Singurul mod în care vă puteți atrage unul pe altul este prin pregătirea spiritelor voastre și conectarea cu sinele profund.

Iată care sunt cele mai importante moduri pentru a îți pregăti sufletul pentru întâlnirea cu Flacăra Geamănă.

Citește și:

Vibrația ta crescută îl va atrage către tine. Iar adevărul este că Flacăra Geamănă vine în viața ta doar atunci când ești pregătită să îl întâlnești.

1. Practică disciplina spirituală prin meditație

Nu există o modalitate mai bună de a vă conecta la șinele vostru profund decât prin practica spiritualității. Un mod de aprofundare a spiritualității este meditația. Odată ce mintea este liniștită și tăcută, vei auzi vocea care te îndrumă către următorul pas pe care trebuie să îl faci.

De asemenea, liniștea pe care o simți în timpul meditației te va ajuta să elimini obstacolele emoționale care stau în calea întâlniri cu Flacăra Geamănă, cum ar fi poftă, lăcomia, mânia, egoismul și mândria.

Citește și:

2. Ai grijă de inima ta

Îngrijește-ți inima. Vindecă-ți corpul emoțional. Fă lucruri care îți aduc bucurie fără a explica ceva în fața celor din jurul tău.

Mergi la spă, la masaj, mergi într-o vacanță singură, petrece mai mult timp în compania ta.

Vei fi uimită de cât de repede vei întâlni Flacăra Geamăna, având în vedere că acum ai grijă de corpul tău emoțional.

3. Iubește oamenii din jurul tău

Din când în când ajungi în relații dificile (și nu doar pe plan sentimental, ci și în ceea ce privește viața personală). Clar nu sunt relații perfecte, însă asta nu înseamnă că trebuie să tratezi urât sau diferit acești oameni. Felul în care îi tratezi pe alții este mai mult despre cine ești tu decât despre ei.

Citește și:

Tratează fiecare persoană ca și cum ar fi o persoană specială - pentru că așa este - toată lumea este specială. Oferă-i ocazia să strălucească. Este alegerea ei dacă va folosi această oportunitate sau nu - tu ai făcut tot ce ai putut.

În acest fel, deja te comporți ca și când îți întâlnești Flacăra Geamănă. Mai mult, îi oferi șansa să fie cea mai bună versiune a sa.

4. Acceptă să întâlnești oameni noi

Nu îți poți întâlni Flacăra Geamănă dacă nu ieși în lume. Nu păstra o imagine a felului în care ar trebui să arate sau să se comporte Flacăra Geamăna. Acceptă oamenii din jurul tău și lasă-i să își dezvăluie adevărata personalitate.

Ce trebuie să faci când îți întâlnești Flacăra Geamănă:

Citește și:

Fii tu însăți!

Flacăra Geamănă este singura persoană a cărei vibrație este aceeași sau similară cu a ta. Uneori, vibrația lor este ca o piesă lipsă de care ai nevoie pentru a crește și mai mult. Indiferent de situație, vei rezona imediat cu aceasta.

Deși aveți personalități diferite, vă completați perfect. Dragostea voastră depășește greșelile și defectele celuilalt. Între voi exista iubire necondiționată.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.