Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care Universul vrea ca tu să le știi când viața devine dificilă

Îți va vindeca inima frântă, îți va liniști mintea agitată și va rezolva misterul gândurilor tale negative. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare pentru că întotdeauna te va vindeca.

1. Te ascultă

Îți ascultă rugăciunile, temerile, durerea. Îți ascultă până și tăcerea. El ascultă ce îi spui și, în timp, îi va oferi sufletului tău tot ce are nevoie (și un pic mai mult).

2. Vrea să fii mai puternică

Cu fiecare rugăciune fără răspuns, cu fiecare moment dificil, cu fiecare dezamăgire, cu fiecare obstacol, cu fiecare pierdere... el te face mai puternică. El îți dă puterea de care ai nevoie pentru a fi puternică pentru cei din jurul tău.

foto interior si prima pagina: Aleshyn_Andrei Shutterstock

3. Are un plan mai bun pentru tine

Știe ce este mai bine pentru tine și știe de ce nu ai nevoie. El planifică viața perfectă pentru tine - momentul întâlnirii cu sufletul pereche, calendarul carierei tale și calendarul miracolelor.

Citește și:

4. Va răspunde întrebărilor tale

Poate că nu acum... însă va răspunde. Îți va arăta de ce nu ai fost acceptată la acel loc de muncă sau de ce acea persoană a ieșit din viața ta. Îți va arăta de ce inima ta a suferit sau de ce cel pe care îl considerai suflet pereche te-a rănit și a plecat. Și toate lucrurile vor deveni foarte clare, iar tu îi vei mulțumi pentru tot ce s-a întâmplat pentru că acum îți dai seama că ai avut nevoie de aceste momente pentru a ajunge unde ești acum.

5. Te va vindeca

Îți va vindeca inima frântă, îți va liniști mintea agitată și va rezolva misterul gândurilor tale negative. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare pentru că întotdeauna te va vindeca.

6. Vrea să ai încredere în el

Citește și:

Vrea să te lași pe mâna lui în momentul în care lucrurile devin de nerezolvat. Vrea să îți întorci privirea către el când crezi că nu mai ai pe nimeni și vrea să ai încredere în el că îți va oferi totul atunci când simți că nu mai ai nimic. Te va salva mereu din cea mai dificilă furtună.

7. Vrea să știi că nu ești niciodată singură

Când ești speriată sau confuză... el este acolo cu tine. Când îți este frica de întuneric, el este cu tine. Când lacrimile îți inunda obrajii în miez de noapte și crezi că nimeni nu te poate auzi, el te aude. Când crezi că nu mai ai pe nimeni, el este acolo lângă sufletul tău. Indiferent unde te afli, el este întotdeauna cu tine și vrea să știi că prezența lui este de ajuns.

Citește și:

8. Vrea să crezi în minuni

Îți va aduce în viață mici miracole pentru a te convinge să crezi în marile minuni. În fiecare vis al tău devenit realitate, în fiecare surpriză minunată, în fiecare situație specială pe care o întâlnești, în fiecare persoană care ajunge în viața ta, în fiecare om pe care îl iubești - Universul este acolo și face minuni pentru tine. Este plin de magie, de mirare, de speranță... și vrea să crezi în el.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.