Setari Cookie-uri

Nu ai nevoie de nimeni ca să te salveze. Crede în eroina care trăiește în tine

Nu te poți baza pe nimeni în afară de o singură persoană: TU. Universul îți va pune în față toate instrumentele de care ai nevoie pentru a lupta și a reuși. Și este în întregime decizia ta dacă vrei să te salvezi sau nu. 

"Numără-ți faptele bune în fiecare dimineață și umple-ți mintea cu gânduri pozitive. Acesta este secretul pentru a fi fericit și inspirat pe tot parcursul zilei." – Voile Corine

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Am câteva vești pentru tine: unele sunt bune, altele sunt mai puțin bune.

O să îți dau veștile mai puțin bune mai întâi.

Nimeni nu vine să te salveze. Un cavaler în armura strălucitoare nu este nimic altceva decât o minciună frumoasă. De când am fost copii am fost condiționați să credem că avem nevoie de alți oameni, că trebuie să fim dependenți de ceilalți... însă iată care este adevărul: este posibil ca oamenii să te dezamăgească. Chiar și cei din familie. Da, chiar și cel mai bun prieten al tău.

Citește și:

Îmi pare rău să spun asta, însă acesta este adevărul brutal despre oameni: ei pot avea cele mai bune intenții însă vor apărea momente în care vor simți nevoia să se îndepărteze. Unii sunt temporari. Unii au problemele proprii de care trebuie să se ocupe și, oricât de mult ți-au promis că vor fi alături de tine, poate că nu vor avea timp să facă asta. Este natura umană. Iar tu trebuie să te conformezi dacă îi iubești. Așadar, nu mai aștepta un cavaler în armura strălucitoare să te salveze deoarece nu va veni niciodată.

Nu te poți baza pe nimeni în afară de o singură persoană: TU.

Acum vine și vestea bună: Vei fi bine pentru că te vei salva. Universul îți va pune în față toate instrumentele de care ai nevoie pentru a lupta și a reuși. Și este în întregime decizia ta dacă vrei să te salvezi sau nu.

Citește și:

Crede în eroina care trăiește în tine. Crede în puterea care se ascunde în inima ta și învață să te protejezi. Tu ești singura care poate controla deciziile și schimbările pe care trebuie să le faci pentru a reveni pe drumul corect în viață.

În tine există capacitatea de a face orice. Ai încredere în sufletul tău. Ai potențialul de a fi propria eroină în armura strălucitoare. Ești protagonistă propriei tale cărți și la tine există stiloul pe care îl folosești pentru a scrie fiecare pagină a vieții tale.

Nimeni altcineva nu te va salva... pentru că tu știi deja cum să te salvezi. Trebuie doar să o faci.

"Suntem foarte mult închiși în psihologia noastră și proiectăm această psihologie peste tot în jur. Un om al liniștii găsește că întreaga lume este plină de liniște. Chiar și sunetele adâncesc doar tăcerea. Și un om plin de zgomot nu devine niciodată conștient de liniștea imensă a nopții. Totul depinde de tine. Lumea nu este nimic altceva decât proiecția ta." - Osho

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.