Setari Cookie-uri

4 Moduri de a îți proteja sufletul de energiile negative fără a te detașa de cineva anume

Problemele apar atunci când primești mai multă energie negativă decât sufletul tău poate duce. Această energie cu vibrații reduse va avea un efect devastator asupra stabilității mentale și a bunăstării fizice

Energiile pozitive și negative sunt întotdeauna în preajma noastră. Interacțiunea cu o altă persoană garantează conectarea cu energiile acesteia. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți face nimic cu privire la energiile negative pe care le primești.

foto interior si prima pagina: Elena Efimova Shutterstock

Există câteva tehnici care te pot ajuta să îți protejezi sufletul de energiile negative.

Problemele apar atunci când primești mai multă energie negativă decât sufletul tău poate duce. Această energie cu vibrații reduse va avea un efect devastator asupra stabilității mentale și a bunăstării fizice; se va manifesta în starea de spirit ca fiind tristă sau deprimată.

Însă iată un lucru important de știut: nu trebuie să te detașezi de oamenii din jurul tău pentru a te proteja de energiile negative ale acestora. Avem noi 5 variante foarte bune ca exemplu:

Citește și:

1. Închide-ți câmpul auric

Aura ta se întinde până la 6 metri. Când aceasta este atât de extinsă, înseamnă că poate primi cu ușurință energii negative. Într-o încăpere în care oamenii se apropie de tine prea mult, este important să îți protejezi sufletul închizând câmpul auric.

Cum faci acest lucru? Îți încrucișezi picioarele și brațele; sau încerci să îți vizualizezi cum aura se închide, concentrându-te doar pe acest moment.

2. Nu alimenta drama

Persoanele negative au nevoie de drame în viața lor (așa cum au nevoie de oxigen). Pentru a îți proteja sufletul de energiile negative, încearcă să rămâi optimistă și să refuzi să alimentezi drama indiferent de cât de tentant este. Păstrează conversația cât mai liniștită și relaxată.

Citește și:

3. Învață arta vizualizării

Nimeni nu ți-a spus vreodată acest lucru, însă ai o abilitate înnăscută de a te proteja de orice energie care nu este bună pentru tine. Tot ce îți trebuie este să înveți arta vizualizării.

Încearcă acest exercițiu: înainte de a ieși din casă, ia-ți două sau trei minute și imaginează-ți că ești într-un balon uriaș. Numai tu poți lua în acest balon lucrurile (sau oamenii) pe care le vrei și poți lăsa în afara balonului lucrurile pe care nu le vrei (acestea nu vor mai avea niciun efect asupra ta).

Un al doilea exercițiu?: Imaginează-ți că hainele tale sunt de fapt o oglindă, reflectând departe de tine energia negativă și proiectând energia pozitivă către toate persoanele pe care le întâlnești.

Citește și:

4. Încarcă-te cu energie pozitivă

Cea mai bună modalitate de a te proteja de energia negativă este să fii o sursă de energie pozitivă. Căuta întotdeauna binele, niciodată răul. Nu spune "Urăsc să...". Începe să spui "Îmi place cu adevărat să..."

Ascultă melodiile care te relaxează și care te fac să te simți bine, petrece mai mult timp în preajma oamenilor la care ții. Mai am un sfat foarte important (probabil cel mai important): iubește-te!

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.