Setari Cookie-uri

Cucerește-ți fricile și descoperă ce înseamnă să trăiești o viață cu adevărat fericită

Pe măsură ce devii mai optimistă, ar trebui să observi ca în viața ta încep să se întâmple lucruri din ce în ce mai frumoase. Vei fi mai fericită, iar prietenii și familia ta vor observa acest lucru. 

Ai încredere în tine. Doar în tine

Pentru ca legea atracției să lucreze, trebuie să înveți cum să fii deschisă cu privire la sentimentele și emoțiile pe care le ai. Iar aici includem și încrederea în tine și curajul de a îți cuceri temerile.

Îți poți imagina că ai curajul de a sări de pe o stâncă și să ai încredere că parașuta se va deschide pentru tine? Acesta este tipul de deschidere la care trebuie să fii receptivă.

foto interior si prima pagina: Elena Barenbaum, Shutterstock

Lecția care trebuie luată din exemplul de mai sus este că trebuie să înțelegi că sentimentele tale transmit de fapt semnale în Univers, iar acesta ascultă de dorințele tale și le transformă în realitate.

Fericirea atrage fericire

Citește și:

Sentimentele pe care tu le ai sunt trimise în Univers și vin înapoi exact în același fel în care tu le-ai trimis. Așadar, dacă tu ești fericită, atunci vei atrage fericire în schimb. Dacă ești tristețe, vei atrage tristețe.

Învață să fii conștientă de tipul de semnal pe care îl trimiți în mod constant.

De-a lungul zilei ai parte de schimbări de dispoziție destul de dese? Sau starea de spirit este aceeași mai tot timpul? Dacă nu ești sigură de acest lucru, încearcă să păstrezi un mini-jurnal al sentimentelor tale. În fiecare zi notează cum te simți - trebuie să fii complet deschisă și sinceră. Faci acest lucru pentru tine.

Încearcă acest exercițiu între cinci și șapte zile și vezi de tip de dispoziție ai cel mai frecvent. Ești mai mult fericită sau mai mult tristă?

Citește și:

Răspunsul tău îți va spune ce semnale primește Universul de la tine. Acum că știi, trebuie să lucrezi pentru a îți îmbunătăți stările de dispoziție. În acest fel, legea atracției începe să lucreze pentru tine.

Alege să fii mulțumită pentru viața pe care o ai

În cazul în care treci printr-un moment mai dificil sau simți că ești depășită de situație și ești încărcată de energie negativă, încearcă să îți dai seama care este motivul și să lucrezi pentru a îmbunătați acest lucru. De asemenea, învață să ai gânduri pozitive zi de zi.

Acest lucru se poate face prin recitirea afirmațiilor pozitive de mai multe ori pe zi. Sau să începi să păstrezi un jurnal al recunoștinței.

Pe măsură ce devii mai optimistă, ar trebui să observi ca în viața ta încep să se întâmple lucruri din ce în ce mai frumoase. Vei fi mai fericită, iar prietenii și familia ta vor observa acest lucru.

Citește și:

Puterea legii atracției începe să lucreze deja pentru tine. Acum este timpul să ceri Universului acele lucruri pe care ți le dorești cu adevărat (și nu mă refer la lucrurile materiale).

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.