Setari Cookie-uri

3 Semne ca locuinta ta este sursa stresului si ce e de facut in acest sens

Exista 3 moduri clare in care casa in care locuiesti este sursa stresului si a furiei din viata ta. Iata ce trebuie sa faci pentru a schimba aceste greseli comune astfel incat sa poti trai o viata mai fericita si mai optimista.

Feng Shui este o practica care implica echilibrarea fluxului de energie in casa ta. Aceasta este definitia pe scurt. Energia este peste tot si totul este energie.

foto interior si prima pagina: Monika Wisniewska Shutterstock

Energia negativa din casa ta iti afecteaza viata.

Feng Shui vizeaza eliminarea energiei vechi, permitand noii energii sa intre in spatiul si in viata ta si, la randul sau, sa iti echilibreze viata.

In practica, Feng Shui nu ar trebui sa se simta ciudat sau incomod; acesta ar putea fi considerat chiar o curatare sau o redecorare a locuintei.

Acestea fiind spus, exista 3 moduri clare in care casa in care locuiesti este sursa stresului si a furiei din viata ta. Iata ce trebuie sa faci pentru a schimba aceste greseli comune astfel incat sa poti trai o viata mai fericita si mai optimista.

1. Aglomeratia duce la stres

Citește și:

In locuinta ta nu ar trebui sa existe produse peste produse. Energia (sau chi) trebuie sa curga liber in spatiul tau. Aglomeratia perturba fluxul, astfel generand energie negativa.

Ce este de facut: incepe prin a prioritiza zonele care te deranjeaza cel mai mult si ia-ti jumatate de ora in fiecare zi pentru fiecare zona pentru a renunta la ceea ce nu iti mai place sau nu iti mai trebuie.

2. Aerul trebuie sa fie cat mai curat

Planetele purifica aerul prin absorbtia toxinelor si a poluantilor electrici produsi de electronice si electrocasnice. Plantele mai mici pot aduce aglomeratie, motiv pentru care este recomandat sa te axezi mai mult pe plantele mari - arata mai bine si sunt usor de intretinut.

Palmierul Areca creste pana la 7 metri inaltime si este renumita pentru beneficiile sale in purificarea aerului si este, de asemenea, unul dintre cei mai usor de intretinut palmieri care se dezvolta in locuinta.

Citește și:

Aerul ar trebui curatat si intr-un sens metaforic. Aminteste-ti ca energia este peste tot; atunci cand ai o discutie aprinsa sau chiar o cearta cu partenerul, energia negativa apare in casa ta.

3. Mare atentie la usa oportunitatii

O intrare intr-o locuinta trebuie sa fie intotdeauna primitoare - usa din fata trebuie sa fie mereu curata, fara obstacole precum pachete, cutii sau perechi de pantofi aruncati si trebuie sa se deschida cu usurinta.

Intarea in casa da tonul pentru intreaga locuinta. Plaseaza o piesa de arta frumoasa, un mobilier simplu sau orice alt obiect dragut in acest punct important.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.