Setari Cookie-uri

Vindecă-ți inima! 17 sfaturi pentru a îți lumina sufletul când în jurul tău este doar întuneric

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a prelua din nou controlul asupra vieții tale când nimic nu merge cum trebuie: 

Viața este dură... însă tu ești și mai puternică. Alege schimbarea deoarece aceasta este singurul lucru constant din viața ta. Indiferent de cât de dificilă pare, schimbarea te ajută să crești, să te dezvolți, să te transformi într-o altă persoană. Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a prelua din nou controlul asupra vieții tale când nimic nu merge cum trebuie:

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

1. Călătorește. Nu trebuie să fie o călătorie luxoasă - doar o evadare în weekend sau chiar o plimbare printr-un loc prin care nu ai mai fost până acum.

2. Gândește-te mai întâi la prezent, apoi la viitor și abia apoi la trecut. Nu te concentra prea mult pe greșelile din trecut; s-au întâmplat, este timpul să mergi mai departe.

Citește și:

3. Fă cunoștință cu oameni noi. Unii vor avea posibilitatea de a schimba modul în care vezi viața, în timp ce alții te vor ajuta să descoperi de ce ai nevoie cu adevărat.

4. Alege să fii deschisă la nou.

5. Alege să fii spontană. Viața este prea scurtă pentru a o trăi după un ghid.

6. Nu te concentra pe negativitate. Nu lăsă pe nimeni să aducă energie negativă în viața ta.

7. Relaxează-te! Fă-ți timp pentru a te bucura de lucrurile care îți plac. Și ține minte că în viață nu tot ce se întâmplă merită atenția ta.

8. Ia-ți o săptămână liberă. Nu trebuie neapărat să călătorești. Doar deconectează-te de tot - pentru 7 zile, fă fix ce îți face plăcere: mic dejun în pat, Neflix, somn neîntrerupt. Fără griji. Fără probleme. Fără stres. Doar relaxează-te!

Citește și:

9. Renunță la anumite lucruri. Este un obicei foarte bun; o casă curată înseamnă un suflet calm și fericit. În plus, acesta va fi un exercițiu pentru a scăpa de amintirile rele.

10. Cere sfatul celor din jurul tău. Întreabă-i pe cei dragi cum te descurci. Punctul de vedere al unei persoane te poate ajuta să vezi lucrurile mai obiectiv.

11. Gândește-te la schimbare, nu la rezultat. Fă pași de bebeluș.

12. Începe un obicei nou, pozitiv.

13. Fii mai fericită decât crezi sau simți că ar trebui să fii. Amintește-ți că meriți tot ce este mai frumos pe această lume.

14. Elimină un obicei negativ din viața ta.

15. Fă ceva ce te sperie. Ieși din zona de confort. Urmărește frica și demonstrează-i că ești mai puternică despre ea.

16. Fii mândră de tine și de rezultatele tale. Tu trebuie să fii prima care se bucura pentru tot ce a obținut pe această lume.

Citește și:

17. Iartă. Nu doar oamenii din jurul tău, ci și pe tine. Iartă greșelile, iartă furia, iartă trecutul. Și mergi mai departe pe drumul tău.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.