Setari Cookie-uri

Laudă-ți sufletul pentru cât de multe poate îndura!

Ai trecut prin atât de multe și ai crescut atât de mult. Laudă-ți sufletul pentru cât de multe poate îndura și mergi mai departe pe drumul tău.

Când privești în trecut, nu te gândi la durerea pe care ai simțit-o. Gândește-te la puterea câștigată și apreciază cât de departe ai ajuns. Ai trecut prin atât de multe și ai crescut atât de mult. Laudă-ți sufletul pentru cât de multe poate îndura și mergi mai departe pe drumul tău.

foto interior si prima pagina: Angelina Egorova Shutterstock

Care este cel mai bun pas pe care îl poți face acum? Să faci ceva inconfortabil care te va ajuta să mergi și mai departe. Lasă-mă să îți explic.

În urmă cu ani de zile, când i-am spus bunicii mele că am o problemă și nu știu dacă să merg mai departe pentru că este posibil să regret alegerea pe care am făcut-o. Ea m-a luat în brațe și mi-a spus:

"Crede-mă, draga mea... nu vei regreta asta când vei fi de vârsta mea. Nici nu îți vei mai aminti de acest moment. În caz contrar, este posibil să dai cu piciorul unor șanse frumoase. Nu știi ce îți rezerva viitorul. Mai bine să încerci, să eșuezi și să mergi mai departe cu lecția învățată decât să regreți pentru că nu ai încercat. Viața înseamnă să ai încredere în tine, să încerci, să pierzi, să găsești fericirea, să înveți din experiență, să apreciezi călătoria și să înțelegi că fiecare pas pe care îl faci te ajută să ajungi mai aproape de visul tău."

Citește și:

Iar acum, că a trecut atât de mult timp de atunci, îmi dau seama câtă dreptate avea. Dacă nu făceam acest pas, regretam că nu am îndrăznit întreaga mea viață.

Învață să mergi mai departe. Să fii dispusă să ieși din zona de confort. Să îți oferi o șansă de a încerca lucruri noi. Pentru că, în cele din urmă, vei regreta cel mai mult șansele pe care nu le-ai luat, relațiile pentru care nu ai luptat și deciziile la care ai avut nevoie de prea mult timp pentru a le lua.

Gândește-te la toate astea. Marea ocazie pe care ai tot amânat-o. Prietenul pe care nu l-ai mai sunat niciodată. Cuvintele importante pe care nu le-ai mai spus.

Știi la ce mă refer. Dar de ce?

De ce nu îndrăznim să facem ce trebuie?

De ce luăm atât de multe decizii pe care mai târziu le regretăm?

Citește și:

În majoritatea cazurilor, deciziile greșite pe care le luăm în mod constant și regretele ulterioare cu care ne confruntăm nu sunt cauzate de probleme fizice în viața noastră, ci de slăbiciunile noastre interioare care ne încurajează să evităm disconfortul.

Disconfortul este o formă de durere, dar nu este o durere profundă. Este acel sentiment pe care începi să îl simți în momentul în care ai ieșit din zona ta de confort. Spre exemplu, ideea de a exersa în fiecare dimineață aduce disconfort - așa că nu o mai faci. Consumul de legume verzi aduce disconfort în viața noastră. Meditația aduce disconfort. Desigur, acestea sunt doar câteva exemplu - fiecare găsește disconfort în diferite lucruri, în diferite momente.

Citește și:

Ce trebuie să reținem: foarte multe persoane se tem de starea de disconfort, așa că, subconștient, încercam să alergăm cât mai departe de aceasta în mod constant. Problema este că, făcând acest lucru, ajungem să evităm oportunități frumoase și să trăim o viață liniștită (uneori poate chiar plictisitoare), fără experiențe îndrăznețe de care ne vom aminti cu zâmbetul pe buze.

De aceea îți dau un sfat: continuă să mergi mai departe. Să treci peste obstacole, prin furtuni și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Pentru că, draga mea, viața începe dincolo de zona de confort.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.