Setari Cookie-uri

Nu este vina ta că nu ai știut să îți protejezi inima

Nu este vina ta că nu ai știut să trasezi o linie în jurul inimii, a minții și a corpului tău pentru a te proteja de ceilalți. Nu este vina ta că oamenii care ar fi trebuit să îți arate cum să trasezi această linie te-au făcut să simți că nu ești suficient de importantă pentru a avea grijă de tine. 

Nu este vina ta

Nu este vina ta că nu ți-ai protejat inima când erai mai tânără.

Nu este vina ta că nu ți s-a spus cât de mult contezi și cât de mult valorezi.

Nu este vina ta că nu ai putut spune ce simți, că te simțeai fără puteri și că nimeni nu ți-a spus ce înseamnă viața cu adevărat.

Nu este vina ta că nu ai știut să trasezi o linie în jurul inimii, a minții și a corpului tău pentru a te proteja de ceilalți.

Nu este vina ta că oamenii care ar fi trebuit să îți arate cum să trasezi această linie te-au făcut să simți că nu ești suficient de importantă pentru a avea grijă de tine.

Ai crescut fără aceste linii și fără limite și nu cunoașteai diferența dintre iubire și abuz și din acest motiv ai permis altora să te rănească când tot ce ai vrut cu adevărat era ca alții să te iubească.

Citește și:

Și nu este vina ta.

Acceptă tristețea pe care o simte inima ta. Acceptă durerea pe care o simte sufletul tău. Acceptă toate sentimentele pe care le ai pentru că ele fac parte din tine.

Nimeni nu ți-a spus că viața nu vine cu un manual de utilizare. Și că ești pe cont propriu. Că trebuie să impui limite, să nu le permiți oamenilor să te rănească.

Poate că nu ți s-a spus cât de importanță ești.

Ești furioasă. Permite acestei stări să trăiască în sufletul tău. Permite-ți să plângi lacrimi de furie și durere pentru tot ce ai pierdut. Că ai oferit atât de multe fără să primești nimic în schimb.

Folosește această furie pe care o simți pentru a învăța să lupți pentru tine așa cum ar fi trebuit să lupți în urmă cu ceva timp. Folosește această furie pentru a recupera tot ce ți-a fost luat, pentru a îți recupera inima.

Citește și:

Lasă că mânia să devină un foc care crește în sufletul tău și arde toate rănile pe care oamenii care au trecut prin viața ta ți le-au provocat. Lacă ca flăcările să te consume, să te purifice, să curețe până când vei rămâne doar cu frumusețea sufletului tău.

Ești minunată. Ai fost creată de aceleași mâini care au creat galaxiile și stelele, oceanele și furtunile, vântul care răsună în toate colțurile pământului. Ai fost creată nu din întâmplare, ci cu un scop, cu o promisiune. Întregul univers ascultă bătăile inimii și șoapta respirației tale. Ești aici. Trebuie să fii aici.

Ești vrednică de felul de iubire care îți hrănește sufletul și îți vindecă inima. O iubire care vede cât de importantă ești, care crede în tine. O iubire puternică, bună, loială și adevărată. O iubire care îți dă aripi.

Citește și:

Tu meriți un bărbat ale cărui suflet este ancorat în relația cu tine. Care îți spune cât de mult contezi pentru el. Care face tot posibilul pentru a îți pune zâmbetul pe buze în momentele dificile. Care te bucură când te vede fericită. Și care te iubește mai mult decât a iubit în această viață.

Tu meriți o dragoste care nu te va răni niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.