Setari Cookie-uri

5 Adevăruri mărunte pe care trebuie să le știi când te simți pierdută

Sentimentul de teamă, de luptă fără sfârșit care parcă nu te duce nicăieri îți poate provoca o anxietate de care îți este tot mai dificil să scapi.

Multe persoane se simt pierdute în această lume care parcă se mișcă cu viteza luminii. Sentimentul de teamă, de luptă fără sfârșit care parcă nu te duce nicăieri îți poate provoca o anxietate de care îți este tot mai dificil să scapi. Când aceste sentimente te lovesc, există câteva adevăruri care te ajută să înțelegi că viața nu este atât de neagră pe cât o vezi tu și oamenii nu sunt așa de rai cum crezi tu.

foto interior si prima pagina: bruniewska Shutterstock

Dacă te simți pierdută în acest haos, amintește-ți de următoarele adevăruri:

1. Este în regulă să te simți pierdută

Stările pe care le ai sunt complet normale și acceptabile. Nu este nimic în neregulă cu asta. Acceptă-ți sentimentele așa cum sunt - nu știi încotro te îndrepți în viață, nu știi ce este adevărat și ce este fals, nu cunoști ce te așteaptă la următorul pas pe care îl faci. Însă aceasta este frumusețea viitorului - el nu este scris... tu ai șansa de a îl scrie. Uneori este nevoie de puțin timp pentru a afla exact încotro te îndrepți.

Citește și:

2. Ești în regulă

Indiferent de locul în care te afli acum, ține minte că acesta este locul unde trebuie să fii.

Găsirea locului în lume este un proces și este important să ai încredere în acest proces. Va veni și timpul tău, însă ai răbdare.

3. Nu te compara cu nimeni

Găsește o modalitate de a privi doar în interiorul tău și de a nu te mai compară cu nimeni. Nu știi care este povestea de viață și care este lupta oamenilor din jurul tău (așa cum nici eu nu știu care sunt ale tale). Nu lasă ca masca pe care o poartă cineva să te influențeze sau să îți dicteze valoarea de sine și fericirea. Toți ducem o povară în această viață.

Concentrează-te doar pe tine, pe sufletul tău, pe drumul tău... și nu mai trăi viața așa cum vezi la alții.

4. Ai grijă de sufletul tău

Citește și:

Ia-ți puțin timp și încearcă să privești în sufletul tău - pare atât de puternic, însă este atât de sensibil. De ce nu ai grijă de el? Privește-l precum un prieten aflat în pericol, tratează-l cu multă iubire și atenție.

De asemenea, ai grijă de tine - mănâncă sănătos, exersează, dormi cât trebuie și relaxează-te. Descoperă care sunt pasiunile tale și bucură-te de ele. Fă ce îți aduce zâmbetul pe buze.

5. Amintește-ți că nu există nicio cale corectă de a trăi viața

Suntem cu toții speriați că o să greșim. Suntem speriați de lucrurile care nu sunt cum ar trebui să fie. Suntem speriați că, în timp ce alții merg mai departe cu viața lor, noi suntem în permanență blocați în același loc. Adevărul este că nu există o cale corectă de a ne trăi viața. Nimeni, cu excepția noastră, nu are voie să ne dicteze modul în care trăim. Atâta timp cât ești mulțumită de alegerile pe care le faci, ai tot dreptul și puterea de a alege să mergi pe un alt drum.

Citește și:

Trăiește cum vrei să trăiești. Frâiele vieții tale îți aparțin.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.