Setari Cookie-uri

5 Semne că cineva se gândește la tine 

Observarea semnelor te va ajuta să recunoști că energia cuiva este îndreptată către tine fie în mod pozitiv, fie în mod negativ.

Să ai pe cineva în minte tot timpul poate fi minunat. Însă, fără să știi, reușești să transmiți vibrații pozitive sau chiar energii negative (în funcție de gândurile și sentimentele pe care le ai) persoanei la care te gândești.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Ce se întâmplă când altcineva se gândește permanent la tine? Gândul poate fi măgulitor, dar persoana poate fi oricine - cineva care îți place sau nu, o persoană bună sau o persoană răuvoitoare.

Recunoașterea semnelor te poate ajuta fie să îți deschizi inima, fie să te protejezi de aceste gânduri. Iată care sunt semnele:

1. Ai emoții neașteptate

S-ar putea să fii în lumea ta, să te ocupi de activitățile tale, să fii la o petrecere și să simți brusc o emoție care nu te caracterizează (sau care nu are legătură cu momentul în care te afli). Acest lucru poate fi un semn că cineva se gândește la tine cu tristețe (îi ești foarte drag și absența ta îi aduce tristețe). Sau, din nou, să fii concentrată asupra unui lucru și deodată să simți o căldură inexplicabilă în suflet - acesta este un semn că îi păsă de tine (gândurile lui pentru tine sunt pline de dragoste).

Citește și:

2. Ai pielea de găină

Acesta este un semn că te aflii în centrul gândirii emoționale și intense. În funcție de modul în care te simți, gândurile sunt pozitive sau negative. Este foarte probabil ca persoana care se gândește la tine să te găsească atractivă, să îi placă de tine.

3. Sentimentul contactului fizic

Gândurile unei persoane pot fi atât de forțate încât să transmită sentimentul de contact fizic. Acesta este unul dintre mai multe efecte telepatice care pot fi asociate cu o gândire intensă.

Dacă această persoană este una pe care o iubești, senzația este cu adevărat specială. În caz contract, contactul poate fi ușor neplăcut.

4. Sughiț

Acesta este un semn că cineva vorbește de tine în mod constant. Totuși, este posibil ca persoana să îți transmită gânduri toxice sau o energie negativă de care nu ai nevoie.

Citește și:

5. Visezi persoana respectivă

Aceasta este o formă mai subtilă de telepatie. Dacă visezi o persoană înseamnă că aceasta își petrece mult timp gândindu-se la tine. Gândurile sale sunt atât de pătrunzătoare încât pot intra în domeniul dorințelor tale, în subconștientul tău.

Observarea semnelor te va ajuta să recunoști că energia cuiva este îndreptată către tine fie în mod pozitiv, fie în mod negativ. Încearcă să fii atentă la aceste semne deoarece te pot ajuta să înțelegi mai bine ce simt oamenii din jurul tău pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.