Setari Cookie-uri

Comunicarea cu sufletul tău: 3 Semne că spiritul tău încearcă să te ghideze

Dacă vrei să înveți să comunici cu sufletul tău, trebuie ca mai întâi să fii atentă la semnele pe care acesta le șoptește. Există numeroase tipuri de semne, iar noi am strâns 3 cele mai importante și cele mai comune. Iată care sunt acestea

Iată care sunt semnele pe care trebuie să le cauți

Dacă vrei să înveți să comunici cu sufletul tău, trebuie ca mai întâi să fii atentă la semnele pe care acesta le șoptește. Există numeroase tipuri de semne, iar noi am strâns 3 cele mai importante și cele mai comune. Iată care sunt acestea:

foto interior si prima pagina: Maurizio Milanesio Shutterstock

1. Semnele din vis

Psihologii cred că visurile sunt calea minții inconștiente de a se conecta la realitate. În culturile antice, visele erau mesaje de la spirite, zei sau de pe tărâmul divin.

În zilele noastre, majoritatea vindecătorilor sunt de părere că visele exrpima mesaje și adevăruri importante despre viețile și destinele noastre. Visele pot servi ca niște sfaturi, reflecții ale sentimentelor interioare adevărate și chiar portale pentru a interacționa cu ghizii spirituali.

Citește și:

Acordă atenție viselor și imaginilor, simbolurilor și scenariilor din interiorul lor. Ce ți se pare ciudat? Ce iese în evidență? Ai putea să încerci să păstrezi un jurnal al viselor și să înțelegi ce încearcă sufletul tău să îți spună.

Visele și semnificația acestora sunt extrem de contextuale și personale; un șarpe, de exemplu, ar putea fi un semn pozitiv pentru o persoană și un semn negativ pentru altă persoană.

2. Sincronicitate

Ai avut vreodată un șir de evenimente care s-au întâmplat într-un mod care să pară special sau neobișnuit? Ei bine, la astfel de momente ne referim sub numele de "sincronicitate".

Sincronicitatea reprezintă momente de coincidență semnificativă, în care lumea interioară se aliniază cu lumea exterioară. Adesea, sincronicitatea este o modalitate bună de a spune că ești pe calea sufletească potrivită deoarece totul se simte minunat, fără efort. S-ar putea chiar să ai senzația că Dumnezeu/ Universul sau destinul are un rol activ în a te ajuta ca visurile și aspirațiile tale să devină realitate.

Citește și:

Sincronicitatea apare atunci când vibrația gândurilor se potrivește cu vibrația destinelor personale.

Imaginează-ți o pâlnie de apă: nu este necesar să forțezi ca apa să treacă, această curge prin pâlnie fără efort.

3. Intuiție

O senzație de intuiție este o senzație inexplicabile care te determină sau faci sau să nu faci ceva. Știm cu toții ce este intuiția, însă majoritatea dintre noi avem probleme în a o asculta.

Intuiția este diferită de vocea interioară deoarece subtilă, calmă și centrată, spre deosebire de vocea interioară care poate fi frenetică sau chiar agresivă. Aceasta este o deosebire de care toată lumea trebuie să țină cont. Mulți oameni cred că sunt ghidați de intuiție când, de fapt, ei sunt ghidați de vocea lor interioară.

Citește și:

Intuiția poate fi considerată vocea sufletului tău care încearcă să comunice cu tine. Ori de cât ori te simți atrasă de cineva sau de cineva (fără teamă, fără frică, ci cu un sentiment de liniște), poți fi sigură că acesta este sufletul tău care încearcă să te ghideze.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.