Trebuie să te oprești din a te gândi că vei fi blocată în această situație pentru totdeauna. Simți că inima ta nu se va vindeca niciodată sau că nu vei ieși din această luptă imposibilă. Nu confunda un moment dificil cu o viață întreagă. Chiar și problemele au o dată de expirare. Tu vei merge mai departe, viața ta se va schimba, lucrurile se vor îmbunătăți.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

Când viața este dificilă... nu renunța! Nu renunța la visurile tale, la inima ta, la planurile tale. Nu renunța la tine.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care vreau să ți le amintești în momentul în care simți că nu mai poți:

1. Ceea ce spui chiar contează

Ai o voce, folosește-o! Și nu doar pentru a te încuraja pe tine, ci și pentru a oferi puțin sprijin oamenilor din jurul tău. Împărtășește cu lumea ceea ce simți, ceea ce crezi. Puterea cuvintelor poate schimba realitatea, de aceea este foarte important să le alegi cu înțelepciune.

2. Adu-ți aminte că oamenii vin în viața ta cu un scop bine definit. Acordă o atenție specială mesajelor pe care aceștia vor să ți le transmită. Durerea pe care o ai poate fi transformată în putere. Învață lecția pe care o primești de la fiecare persoană în parte.

3. Ascultă și respectă motivele pe care oamenii ți le prezintă în fața situațiilor stresante din viața lor. Trebuie să știm un lucru: fiecare persoană este unică. Nu credem și nici nu acționăm la fel. În loc să judeci alegerile cuiva, fii bună și înțelege care sunt problemele sale emoționale. În plus, dacă poți, oferă și o mână de ajutor.

4. Nu ține durerea în sufletul tău. Acceptă ce se întâmplă, îmbrățișează acest moment al vieții tale pentru că te face să simți că trăiești. Scrie pe o hârtie toate stările pe care le ai sau vorbește cu cineva de încredere în fața căruia îți poți deschide sufletul. Găsește motivație și putere în lucrurile care sunt prea puternice pentru sufletul tău și arată întregii lumi că nu îți este frica de schimbări. Mergi mai departe... întotdeauna cu capul înainte.

5. Nu te opri niciodată din iubit. Oferă dragoste oamenilor din jurul tău. Oferă atenție inimii tale. Fii bună la suflet. Fără să ne dăm seama, lăsăm de fiecare dată un semn în sufletul oamenilor pe care îi întâlnim zi de zi (putem influența chiar și ziua unei persoane necunoscute). Nu permite niciodată situațiilor nepotrivite să pună stăpânire pe tine și să te schimbe într-o perioadă toxică. Viața este plină de satisfacții, iar tu ai abilitatea de a face lucruri frumoase în această lume.

Când momentele sunt dificile, permite-ți să fii sensibilă. Nu te mai ascunde după deget, acceptă ce se întâmplă. Și ține minte că nu va fi întotdeauna așa dificil. Da, această lume îți va frânge inima, însă te și vă ajuta să găsești modalități pentru a o vindeca.

Ai oameni lângă tine; ai prieteni dragi, familie, persoane necunoscute care te pot ajuta. Te ai pe tine însăți. Ai abilitatea de a iubi și de a fi iubită. Ai șansa să oferi zâmbete. Respiri. Ai mai multă putere decât îți poți imagina. Mergi mai departe. Ridică-te de la pământ și găsește soluții pentru problemele tale. Din nou și din nou. Ai supraviețuit până acum iar asta trebuie să însemne ceva! În curând va răsări și soarele pe strada ta!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: