Setari Cookie-uri

10 Emoții neplăcute care îți demonstrează că ești pe cel mai bun drum de până acum

În momentul în care ești în pragul unei schimbări, apare disconfortul. Din nefericire, de foarte multe ori ajungem să confundăm această stare cu nefericirea și să ne ratăm șansele.

Poate că mintea ta nu realizează asta, însă sufletul o face.

În momentul în care ești în pragul unei schimbări, apare disconfortul. Din nefericire, de foarte multe ori ajungem să confundăm această stare cu nefericirea și să ne ratăm șansele. Psihologii spun că este nevoie de un pic de disconfort pentru a înțelege ce se întâmplă, pentru a ne elibera de convingerile noastre și a ne motiva să creăm o schimbare reală. Disconfortul este un semnal, unul foarte util pe care toți trebuie să îl acceptăm.

foto interior si prima pagina: Nina Reyes, Shutterstock

Iată câteva emoții mai puțin plăcute care pot indica faptul că ești, de fapt, pe drumul cel bun.

1. Te simți pierdută sau fără direcție

Acest sentiment este, de fapt, un semn că devii mai prezentă în viața ta - trăiești mai puțin în ideile tale, în planurile tale și mai mult în momentul prezent. Până când nu te obișnuiești cu acest sentiment, te vei simți că și cum nu ți-ai mai găsi drumul în viață.

Citește și:

2. Ai vise intense pe care ți le amintești în detaliu

Dacă subconștientul încearcă să comunice cu tine prin vise, atunci trebuie să îi acorzi mai multă atenție deoarece, cel mai probabil, vrea să îți transmită ceva foarte important.

3. Are loc un eveniment extrem de important

Poate că îți dai seama că trebuie să îți schimbi locuința, că ai nevoie de o schimbare pe plan sentimental, că vrei ceva diferit în viața profesională.

4. Simți nevoia să fii singură

Ești brusc dezamăgită de ideea de a petrece fiecare weekend socializând; nu îți mai dorești să îți petreci timpul liber în compania oamenilor din jurul tău. Din contră, simți nevoia să fii singură, doar tu și gândurile tale.

5. Simți că visurile pe care le-ai avut pentru viitorul tău se prăbușesc

Citește și:

Nu îți dai seama în acest moment, însă ești pe drumul cel bun. Sufletul tău se aliniază la cine ești cu adevărat, nu la cine credeai că vei fi. Urmează să e întâmple numeroase lucruri minunate.

6. Îți vezi gândurile ca cel mai mare dușman al tău

Începi să îți dai seama că gândurile tale creează experiența și, adesea, în momentul în care ajungem pe marginea prăpastiei ne dăm seama că este timpul să preluăm controlul asupra acestora.

7. Nu mai știi cine ești cu adevărat

Te simți nesigură pentru că totul pare nesigur. Ești în curs de evoluție și inima ta nu devine în certă în momentul în care lucrurile se schimbă în rău (ci devine furioasă). Cu alte cuvinte - dacă ceea ce întâmpini este nesiguranță sau incertitudine, de obicei ești pe drumul cel bun.

Citește și:

8. Realizezi că ești singura persoană resposabilă de fericirea ta

Da, știu, sună înspăimântător pentru că, dacă greșești ceva, poți schimba radical viața ta. În același timp, realizând acest lucru este singura cale de a fi cu adevărat liberă.

9. Îți dai seama că mai ai foarte mult de mers

Când înțelegi că drumul tău nu se oprește aici, ci el continuă și continuă înseamnă că știi, în sfârșit, cine ești și unde vrei să ajungi.

10. Știi lucruri pe care nu vrei să le știi

Ca exemplu: cum cineva se simte cu adevărat, deși încearcă să pară puternic, sau că o relație nu va rezista sau că nu vei mai rămâne mult timp la locul de muncă. Anxietatea irațională provine din sentimentele pe care le are subconștientul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.