Gustoasă şi parfumată, salată de vinete nu lipseşte de pe masă în anotimpul cald, indiferent de regiune. Reţeta este simplă însă, dacă sunt ignoraţi unii paşi, în loc de un preparat apetisant se obţine o mâncare grea la stomac. Află cum să faci cea mai bună salată de vinete, pentru a face o surpriză familiei tale.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

foto interior si prima pagina: Studiovd, Shutterstock

1. Alege ingredientele pentru salată de vinete

Pentru salata de vinete, ingredientele sunt foarte simple. La baza ai nevoie doar de ulei şi vinete. Apoi, pentru a condimenta şi aromatiză salată, foloseşte sare fină, ceapă şi chiar zeamă de lămâie sau maioneză.

2 Coace vinetele la foc

Vinetele coapte la flacăra sunt mai gustoase decât cele pe care le-ai face la o sursă de căldură fără flacăra. Dacă ai ocazia să le coci deasupra unui grătar de grădina, cu atât mai bine.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Adevarul despre vinetele coapte puse la congelator
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta