Setari Cookie-uri

3 Moduri pentru a te elibera de karma familiei

Alegerile și deciziile luate de familia ta nu au nimic de a face cu tine. Dacă ești prinsă în consecințele acțiunilor lor, găsește-ți puterea de a te elibera de această greutate și de a scăpa de aceste lanțuri. 

Suntem aici, în această lume, pentru a ne învăța lecțiile.

Dacă aparținem unei familii pe care nu o plăcem din anumite motive, este momentul să alegem să ne eliberăm de karma familiei care ne leagă emoțional și energic. Bătălia poate fi dificilă, însă sunt convinsă că toată lumea are putere pentru a o câștiga.

foto interior si prima pagina: Mehendra_art Shutterstock

Trebuie doar să avem încredere în noi și să folosim energia din sufletul nostru.

Am găsit care sunt cele trei moduri prin care te poți elibera de karma familiei:

1. Înțelege de ce suferi

Treaba Karmei nu este pentru a te face să suferi. Acesta este doar un mecanism pentru a te ajuta în evoluția ta spirituală. Viața pe care o trăiești este alegera ta karmică. În momentul în care înțelegi acest proces, îți va fi mult mai ușor să te eliberezi de legăturile care te țin în suferință.

Citește și:

Alegerile și deciziile luate de familia ta nu au nimic de a face cu tine. Dacă ești prinsă în consecințele acțiunilor lor, găsește-ți puterea de a te elibera de această greutate și de a scăpa de aceste lanțuri.

Meditează asupra situației actuale. Ascultă-ți vocea interioară, apoi fă pașii esențiali pentru a merge mai departe cu viața ta. Ai puterea de a îți schimba realitatea. Folosește-o în cel mai bun mod posibil.

2. Repară legăturile familiale energetice

Amintește-ți întotdeauna că nu ești destinată să fii prinsă de karma familiei tale. Ferește-te de tiparele care te țin legată de aceasta.

Să spunem că mama sau tatăl tău a fost întotdeauna acolo pentru a avea grijă de tine și a te proteja. De când erai copil, urmai fiecare cuvânt pe care ei îl spuneau pentru că aveai impresia că este pentru binele tău.

Citește și:

În acel stadiu (stadiu copilăriei), dependentă de părinți este una sănătoasă. Însă asta nu înseamnă că ei trebuie să ia decizii pentru tine chiar și atunci când ajungi la o vârstă în care ar trebui să fii independentă.

Ei trebuie să își dea seama că nu mai ești un copil care are nevoie în mod constant de îndrumarea lor și că ar trebui să respecte propria ta individualitate.

Iubirea lor necondiționată ar trebui să fie o legătură importantă între voi.

Ai dreptul la propriile convingeri, valori și decizii de viață. Urmează-ți drumul tău în viață. Este posibil ca ei să nu sprijine decizia ta, însă tu alege ce este mai bun pentru tine. Alege ce îți dictează intuiția.

3. Întrerupe ciclul

Karma familială poate fi și colectivă; asta înseamnă că poți suferi din cauza karmei strămoșilor tăi.

Citește și:

Ce trebuie să faci: să descoperi istoria familiei tale, apoi să cauți modalități de a te elibera de această karmă.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.