Setari Cookie-uri

8 Moduri de a iubi din toată inima pe cineva 

Iubește pe cineva nu pentru a te iubi înapoi. Iubește pentru dragostea sa. Oferă totul, ca și cum ai avea doar acest moment la dispoziție pentru a îi arăta cât de mult îl iubești.

Dacă există un lucru pe care îl poți oferi persoanei pe care o iubești, acesta este să o iubești așa cum merită să fie iubită.

foto interior si prima pagina: Benjavisa Ruangvaree Shutterstock

Iubește pe cineva nu pentru a te iubi înapoi. Iubește pentru dragostea sa. Oferă totul, ca și cum ai avea doar acest moment la dispoziție pentru a îi arăta cât de mult îl iubești. Iată modalitățile de a iubi din toată inima pe cineva.

1. Fii sinceră cu sentimentele tale

Spune direct persoanei din fața ta ca o iubești. Poate că uneori vrei doar să arăți iubire, însă nu uita că este important să și spui direct "Te iubesc". Nu aștepta ca el să ghicească.

2. Iubește ca și cum ziua de mâine nu ar mai exista

Bucură-te de acest moment alături de partenerul de cuplu. Folosește timpul petrecut împreună. Apreciază fiecare secundă. Iubește acum, și nu mâine. Și lasă-l să simtă asta.

Citește și:

3. Iubește ca și cum nu vei mai găsi niciodată pe cineva că el

Te-a întrebat vreodată "De ce m-ai ales pe mine din toți bărbații?". Pentru că este dragoste adevărată.

Iubești zâmbetul lui. Iubești atingerea lui. Iubești râsul lui... și pur și simplu nu te mai saturi de el.

4. Iubește ca și cum ai iubi pentru prima dată

Când iubești pe cineva, nu permite niciodată amintirilor din trecut să intervină în relația voastră. Și nu iubi nici fără teamă.

Iubește cu toată inima și din tot sufletul.

5. Oferă-i tot ce ești

Iubește cu intenție. Oferă-i tot ce ești tu: oferă-i inima ta, sufletul, totul! Iubește-l fără să ceri nimic în schimb. Iubește-l pentru că asta ești tu: doar iubire.

6. Iubește-l cu pasiune

Când spui că iubești pe cineva, trebuie să îți susții cuvintele cu entuziasm și pasiune. Nu trebuie doar să spui că iubești, ci să și arăți în mod constant.

Citește și:

Alege să faci lucrurile care îl fac fericit. Petrece timp alături de el și arată-i cât de important este pentru tine.

7. Iubește-l cu un scop

A iubi cu adevărat pe cineva înseamnă să iubești până la ultima respirație. Nu îl iubi numai pentru un moment și nci pentru momentele în care circumstanțele sunt favorabile.

În ciuda părerilor pe care le au alți oameni despre ei, iubește oricum, cu calități și defecte, cu bune și cu rele, cu momente fericite și momente dificile.

8. Iubește-l fără teama de angajament

Nu îi spune că îl iubești dacă nu ești sigură că nu îți poți asuma acest angajament. Iubirea cu intenție nu este frică de angajament.

Nu iubi pe jumătate, iubește cu toată ființa ta.

Iubirea cu intenție vine cu mult curaj și este sinceră.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.