Setari Cookie-uri

7 Pași pentru a te regăsi când te simți pierdută

Este timpul să renunți la adevărurile care ți-au fost impuse înainte de a îți găsi propriul adevăr. Este timpul să renunți la zidurile înălțate și să te confrunți cu propriile dureri, temeri și umbre. 

Sunt momente în care toți ne simțim pierduți în viețile noastre, iar aceste sentimente sunt obișnuite; fac parte din dezvoltarea noastră. Nu toate acestea, foarte puține persoane apreciază aceste momente.

foto interior si prima pagina: Punnarong Lotulit Shutterstock

Ei nu știu cum să regăsească puterea sufletului astfel încât să înceapă să își refacă viața și să meargă mai departe.

Este timpul să renunți la adevărurile care ți-au fost impuse înainte de a îți găsi propriul adevăr. Este timpul să renunți la zidurile înălțate și să te confrunți cu propriile dureri, temeri și umbre.

Aceasta este ușa care deschide spațiul de oportunități, de a îți redobândi forța și de a deveni persoana care îți dorești să fii. Urmează următorii pași pentru a deschide această ușă:

Citește și:

1. Fii atentă la tine

Fii conștientă de tine când te afli în jurul altor persoane sau de felul în care te simți într-o anumită situație. Fii atentă la emoțiile care apar și încearcă să găsești dacă acestea provin din interiorul tău, din mediul înconjurător sau din evenimentele din trecut. Caută declanșatoarele. Vezi dacă găsești durerea din corpul tău.

2. Alege să faci activități care te fac fericită

Fă lucrurile care te fac să te simți plină de bucurie. Găsește activitățile care te relaxează, îți pun zâmbetul pe buze sau te fac să uiți de probleme. Fă tot ce te inspiră și îți hrănește sufletul.

3. Exprimă-ți propriul adevăr

Fă și spune ce este potrivit pentru tine fără a te concentra pe ce părere au cei din jurul tău. Nu cauta aprobare din partea altor persoane și concentrează-te să fii fix așa cum îți dorești tu să fii.

Citește și:

4. Fii creativă

Găsește activități care îți permit să fii creativă. Încearcă să iei lecții de dans, canto, pictură sau fotografie. Pune-ți sufletul la treabă și lăsă ca geniul creativ să fie liber și să se dezlănțuie.

5. Petrece timp în tăcere

Tăcerea este acolo unde inima ta vorbește cel mai tare. Practica meditația sau fă o plimbare în natură. Găsește activități pe care să le faci în tăcere; ascultă-ți gândurile, emoțiile, sentimentele.

6. Fii singură

A fi singură este cea mai bună cale pentru a te regăsi. Încearcă să petreci mai puțin timp în preajma oamenilor din jurul tău și mai mult timp doar cu tine. Învață să te simți confortabil în propria companie.

7. Practică recunoștința

Fii mereu recunoscătoare pentru tot ce ai. Recunoștința va extinde aprecierea asupra lumii, asupra ta.

Citește și:

Când te bucuri de tot ce ai obținut până acum, ajungi să fii fericită, să apreciezi mai mult, să te eliberezi de a mai opune rezistență în fața schimbărilor și să ai încredere în Univers că totul va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.