Setari Cookie-uri

Nu mai spune 'Dacă ceva este să fie, va fi!'

Ne este dată o viață, oportunități și libertatea de a decide ce vrem să facem cu aceste oportunități. Nu putem controla circumstanțele noastre tot timpul, dar putem controla mereu modul în care reacționam la ele. 

Unui artist i se pune în față o pânză, pensule de vopsea și o paletă de culori pentru a putea crea. Universul nu îi spune ce culori să folosească sau ce ar trebui să picteze. Universul îi dă doar ceea ce este esențial pentru a crea o capodoperă. Cu fiecare desen, un artist este inspirat din propriile alegeri și fiecare culoare reprezintă posibilități nesfârșite.

foto interior si prima pagina: Fona Shutterstock

Eu cred în destin, cred că Universul ne dă o paletă de culori pe care nu le alegem noi în mod necesar, însă cred că, în cele din urmă, noi suntem cei care ne creăm viață. Putem alege ceea ce facem din culorile din paleta noastră, pensula este în mâinile noastre.

Ne este dată o viață, oportunități și libertatea de a decide ce vrem să facem cu aceste oportunități. Nu putem controla circumstanțele noastre tot timpul, dar putem controla mereu modul în care reacționam la ele.

Citește și:

Modul în care reacționăm va prezice viitorul nostru.

Adesea găsim confort în "Dacă ceva este să fie, va fi!" pentru că transformam această frază într-o scuză pentru a nu ridica pensula, pentru a nu ne concentra pe ideile strălucite pur și simplu de teama de a ieși din zona de confort. Transformam această frază într-o scuză chiar și pe plan personal și credem că dacă cineva decide să plece nu a fost destinat să rămână în viața noastră. Nu mai luptam pentru iubire.

Dar toate lucrurile și toți oamenii care își croiesc drum prin viața ta sunt destinați să fie pentru tine. Ce primești cu brațele deschise în viața ta, va continua să vină către tine din abundență. Ce nu accepți să se întâmple se va întoarce și își va continua drumul, departe de tine.

Citește și:

Ne conturăm viața în mod constant. Este important să ne dăm seama că fiecare linie trasată pe pânza noastră va rămâne o parte din desenul final fie că ne place, fie că nu.

Chiar dacă decidem că ceva nu ne place. Chiar dacă încercam să schimbăm puțin traseul său să vopsim totul cu o altă culoare. Este posibil să ne dorim să acționăm diferit, însă modul în care reacționam la circumstanțele noastre nu poate fi anulat.

Ceea ce trimiți în Univers în mod inevitabil devine o parte din el și vei trasa la răspundere. Noi deținem mai multă putere în noi decât ne dăm seama uneori, iar cu puterea vine și responsabilitatea. Nu ar trebui să fim nepăsători cu noi sau cu alții, gândindu-ne că nu contează ce spunem sau ce facem pentru că Universul are oricum un plan.

Citește și:

De cele mai multe ori avem prea multă încredere în destin și de aceea oamenii care se iubesc nu sunt împreună, de aceea visurile nu sunt urmate și de aceea oamenii mor cu pânzele goale.

Universul ne oferă o paletă de culori în loc de o singură culoare pentru un motiv; ne permite să ținem pensula în mâinile noastre pentru un motiv. Ne oferă ocazii nesfârșite de a crea viețile pe care noi ni le dorim.

"Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.” - Paulo Coelho.

Universul este gata să conspire pentru a îți oferi tot ce ți-ai dorit în această viață. Tot ce trebuie să faci este să ridici pensula și să începi să pictezi. '

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.