Setari Cookie-uri

Șase pași pentru mai multă abundență

Pune în aplicare cei șase pași de mai jos iar acțiunile tale către o viață abundentă vor deveni mai fructoase. 

Orice întreprinzi în viața de zi cu zi devine mult mai ușor atunci când ai o fundație solidă. In acest caz, este vorba de munca interioară pe care o faci cu tine însăți, de gândurile, credințele și emoțiile tale care stau la baza realității pe care o experimentezi. Pune în aplicare cei șase pași de mai jos iar acțiunile tale către o viață abundentă vor deveni mai fructoase.

foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka Shutterstock

1. Afirmă clar ceea ce vrei

Universul îți oferă ceea ce dorești dacă îți formulezi dorința clar. In caz contrar, transmiți semnale mixte. Acesta este motivul principal pentru care atât de mulți oameni nu obțin ceea ce doresc. Fii pozitivă și prezentă atunci când îi încredințezi Universului dorințele tale.

Citește și:

2. Folosește tehnici de vizualizare

Vizualizeză că toate nevoile tale sunt îndeplinite. Vezi cum împărtășești ceea ce ai cu ceilalți și cum fiecare zi este plină de abundență.

3. Eliberează-te de credințele limitative

Majoritatea credințelor noastre limitative sunt transmise de către părinți sau alți adulți în timpul copilăriei. Este nevoie să sapi adânc în tine, să identifici credințele tale limitative și să le înlocuiești cu unele noi, care corespund noi realități pe care vrei să o creezi.

4. Practică meditația

Meditația te ajută să îți clarifici gândurile și să le identifici pe cele care nu îți sunt de folos. Ori de câte ori apare un gând de frică, meditația te ajută să conștientizezi faptul că este doar un gând și nu o realitate. Și că ai puterea de a alege dacă vei continua să crezi în el sau nu.

Citește și:

5. Fii dispusă să îți asumi riscuri

Cheia pentru a trăi o existență conștientă este să îți urmezi inima. Aceasta este o zonă care nu îți este foarte familiară. Așadar, ieși din zona ta de confort și
explorează zone din viața ta sau idei care simți că rezonează cu sufletul tău.
Nu trebuie însă să te grăbești. Acționează treptat până când te stabilizezi în acea zonă.

6. Caută îndrumare spirituală

Fiecare dintre noi este ajutat de ghizi spirituali. Unii îi numesc îngeri păzitori sau ființe superioare. Cere-le ajutorul lor și roagă-i să îți arate calea cea bună.

De asemenea, poți să ceri Divinității sau Universului să îți ofere asistență în călătoria ta. Conectează-te la lumină în fiecare dimineață și simte-o în inima ta.

Citește și:

Exprimă-ți recunoștința înainte de culcare și după ce te trezești pentru a-ți deschide inima și pentru a-ți ridica vibrația. Recunoștiința este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru a elimina blocajele de orice fel.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.