Setari Cookie-uri

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 25 iulie 2018, mai bună

Începem ziua de astăzi cu o miniserie de materiale care au scopul de a ne ajuta să purtăm zâmbetul pe buze mai mult timp.

"Ai încredere că lucrurile vor funcţiona într-un final... urmează-ţi mereu intuiţia şi curiozitatea... ai încredere în inima ta chiar şi atunci când te conduce dincolo de drumurile familiare. Trebuie să ai mereu încredere că vei găsi linia care leagă toate punctele. Singură modalitate prin care vei putea realiza lucruri minunate este aceea să iubeşti ceea ce faci. Dacă nu ai găsit încă acel lucru, nu renunţă! Continuă să cauţi! Nu te mulţumi cu puţin şi nu fă compromisuri! Aşa cum se întâmplă cu toate lucrurile importante, vei şti când l-ai găsit... Ai curajul să îţi urmezi inima şi intuiţia. Cumva ele ştiu deja ceea ce tu vrei să devii cu adevărat. Restul sunt doar detalii." – spunea Steve Jobs.

Citește și:

Începem ziua de astăzi cu o miniserie de materiale care au scopul de a ne ajuta să purtăm zâmbetul pe buze mai mult timp. Vă invit să citiți acest articol și să îl împărtășiți cu toate persoanele dragi din viața voastră. Haideți să facem o lume mai fericită!

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 25 iulie 2018, mai bună

1. Dă play!

Life Happens - Brandon and Leah

Melodia care îți va pune instant zâmbetul pe buze și te va face să dansezi se numește Life Happens și aparține unui cuplu: Brandon și Leah.

Pentru mine aceasta este piesa care mă ajută în momentele în care lucrurile nu ies așa cum le aveam eu planificate sau simt că pământul îmi fuge de sub picioare. Fiecare vers este pur și simplu minunat și te convinge să apreciezi momentul prezent pentru că acesta este cel mai important. Viața ta se întâmplă acum... nu îți mai face griji cu privire la trecut și nici nu pierde prea mult timp gândindu-te la viitor.

Citește și:

2. Un film care îți va bucura inima

Mamma mia 2

Mamma Mia 2 este mai mult decât o poveste romantică, mai mult decât un film cu actori talentați, muzică vibrantă, multe nuanțe de albastru și peisaje deosebit de frumoase. Mamma Mia 2 este un film motivațional și inspirațional, care îți bucură la maxim inima, este un film care te ține cu pielea de găină în fiecare secundă, de la început până la sfârșit, la fel și cu un zâmbet permanent pe chip. Așa că azi, după ce ai terminat programul la birou, îndreaptă-te direct spre casă. Cumpără-ți de pe drum o înghețată sau câteva fructe, îmbracă-te într-o cămașă de noapte lejeră și dă-i play la film. Timp de două ore vei trăi una dintre cele mai emoționante și fascinante experiențe. Și meriți asta!

Citește și:

3. Citatul pe care să îl ții minte azi

"Când fiecare zi este la fel ca cea care a trecut, este fiindcă oamenii eșuează în a recunoaște lucrurile bune care se petrec în fiecare zi când soarele răsare." - Paulo Coelho

Este timpul să scapi de monotonie. Este timpul să vezi adevărata frumusețe a vieții. Recunoștința este practica simplă care te poate ajuta să găsești binele în fiecare zi. Poate că ești înconjurată de probleme, de griji, de situații dificile, de stres sau, din contră, poate că ești de părere că ești prinsă într-o rutină apăsătoare. Ține de tine să vezi lucrurile frumoase. Ai atât de multă libertate, nu te concentra asupra momentelor neplăcute. Ai posibilități nelimitate - alege să trăiești în prezent și să te bucuri de fiecare clipă.

Citește și:

4. De spus în fața oglinzii

"Cred în miracole."

Învață să crezi în tine, să crezi în viață, să crezi în miracole. Nu îți mai face griji pentru fiecare lucru care se întâmplă sau nu funcționează așa cum îți dorești. Păstrează-ți optimismul, viitorul tău va fi un loc mai bun și mai frumos. Nu îți pierde speranța că lucrurile se vor schimba în bine. Ai încredere în Univers.

5. Un motiv pentru care să fii recunoscătoare

Este o nouă zi. Da, este atat de simplu.

Este momentul să apreciezi această zi și să încerci să te bucuri de ea. Este momentul să fii fericită doar fiind recunoscătoare că ai șansa să trăiești, să simți iubire și bucurie, să zâmbești, să îi ai alături pe cei dragi. Este momentul să te bucuri cu adevărat de această viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.