Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care prea multe persoane nefericite și le doresc mai mult decât fericirea

Nu există comenzi rapide pentru pașii grei care trebuie făcuți pentru a ieși din toate problemele și a găsi acel loc care îngrijește sufletul. 

Sunt multe persoane nefericite care aleg întotdeauna alte lucruri în detrimentul fericirii. Cauza principală este, în general, alimentată de dorința subconștientă de a ocoli un fel de suferință emoțională temporară și de a găsi o scurtătură a fericirii. Dar nu are niciun efect benefic. Pentru că nu există comenzi rapide pentru pașii grei care trebuie făcuți pentru a ieși din toate problemele și a găsi acel loc care îngrijește sufletul.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Cu toate acestea, în ciuda logicii, multe persoane nefericite simt că au nevoie...

1. O altă zi confortabilă, liniștită

O zi confortabilă și liniștită sună frumos, pentru o clipă. Însă nu este genul de zi în care te vei uita din nou cu recunoștință la cât de departe ai ajuns.

Citește și:

Cea mai comună și distructivă distragere din lume este zona de confort. De ce să te concentrezi asupra ta când ai deja zeci de canale de Youtube, conturi de Instagram, pagini de Facebook, emisiuni tv pe care să le urmărești?

Greșit!

Viața este despre învățare și creștere. Viața este despre disconfort. Este vorba despre a pune întrebări și a căuta răspunsuri. Și viața este plină de întrebări, dintre care multe nu au un răspuns tocmai evident sau imediat. Este dorința ta de a pune aceste întrebări. Ai curajul de a face pasul cel mare, de a ajunge în necunoscut și de a căuta răspunsuri zilnic.

2. Eforturi și rezultate perfecte

Prea multe persoane se tem că vor fi împiedicate cumva de imperfecțiuni. Acceptarea deplină a imperfecțiunilor noastre este ceea ce, în cele din urmă, ne eliberează. Înțelegerea diferenței dintre luptă rezonabilă și perfecționism este esențială pentru a renunța la distracții și a pune din nou stăpânire pe viața ta.

Citește și:

Perfecționismul de toate formele și dimensiunile nu doar ca provoacă stres inutil și anxietate față de nevoia superficială ca întotdeauna să fie bine, ci din contră - te împiedică să obții ceva util. Așadar, începe să te gândești la progres, nu la perfecțiune. Lumea reală nu răsplătește perfecțiunea. Ea recompensează oamenii care fac bine lucrurile bune. Iar singurul mod de a face lucrurile bune este de a fi imperfect 99% din timp.

3. Tot mai multă aprobare din partea altor oameni

Ne îngrijorează ce cred ceilalți despre noi. Suntem foarte atenți la acest aspect. Ne facem griji că nu realizăm tot ce ne dorim pentru a îi mulțumi pe cei din jurul nostru. Ne facem griji că nu suntem suficienți de buni.

Căutăm aprobare constanta cu imagini perfecte pe social media, cu mesaje inspiraționale, cu călătorii nesfârșite. Doar intensificăm problema. Nu ai nevoie de o validare din partea nimănui pentru a îți trăi viața. Aceasta este doar o distragere a atenției.

Citește și:

4. Tot mai multe lucruri

Prea mulți oameni cumpără lucruri de care nu au nevoie cu bani pe care nu îi au pentru a impresiona oamenii pe care nu îi cunosc. Nu fi unul dintre ei. Umple-ți viața cu o multitudine de experiențe și și cunoștințe frumoase, nu de multe lucruri care îți distrag atenția de la ce este cu adevărat important. Alege să ai povesti incredibile și lecții frumoase de împărtășit, nu aglomerația din casă.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.