Setari Cookie-uri

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 27 iulie 2018, mai bună

Tu ai zambit astazi? Daca nu, ai pierdut o zi din viata ta. Am adunat special pentru sufletul tau 5 lucruri care iti vor face aceasta zi una mai buna.

“Uităm că suntem niște particule de praf aruncate prin Univers și că drumul spre frumos tot în groapă sfârșește. În tot acest mister care se numește viață, avem o singură certitudine: sufletul. Este singurul pe care merită să te bazezi.”– Chris Simion

foto interior si prima pagina: Tanya Shatseva Shutterstock

Este timpul pentru o nouă serie de 5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 27 iulie 2018, mai bună. Dacă am reușit să vă punem zâmbetul pe buze, nu uitați să împărtășiți cu persoanele din jurul vostru acest material.

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 27 iulie 2018, mai bună

1. Dă play!

Pharrell Williams - Happy

Această melodie este imnul fericirii. Nu cred că există oameni care să nu o fi auzit măcar o dată în viață. Versuri frumoase, un ritm care te prinde încă de la primele secunde de când dai PLAY și un videoclip pe măsură. Nu ai cum să fii trist pe o așa melodie.

Citește și:

2. O carte care îți va bucura inima

Tuesday with Morrie - Mitch Albom

Cartea prezintă întâlnirile scriitorului Mitch Albom cu Morrie Schwartz, fostul profesor și mentor al acestuia. Cei doi s-au revăzut după ani mulți, chiar în ultimele luni de viață ale lui Schwartz. În fiecare zi de marți, Mitch își vizita profesorul pentru un curs real: cum să trăiești cu adevărat și să profiți de viață pe care Universul ți-a pus-o la dispoziție.

3. Citatul pe care să îl ții minte azi

“Nu trebuie să bântui prin depărtări căci fericirea se află întotdeauna la un pas de tine, printre lucrurile pe care le poți atinge doar întinzând mâna.”– Bulwer

Acesta este un citat pe care ar trebui să îl ții minte întreaga ta viață, nu doar astăzi. Fericirea nu vine din lucruri îndepărtate, ea există întotdeauna în inima ta. Trebuie doar să o găsești și să te bucuri de ea.

Citește și:

4. De spus în fața oglinzii

Toate visurile mele pot deveni realitate. Trebuie doar să am curajul să le urmez.

Rostește această mantră în fiecare dimineață, în fața oglinzii. Visurile tale chiar pot deveni realitate. Pentru asta trebuie să ieși din zona de confort, să faci planuri, să gândești idei, să începi proiecte, să alegi un alt drum și să ai curaj să lupți cu înverșunare. Uneori poate fi dificil, însă nimic nu se compară cu satisfacția pe care o simți în momentul în care ajungi acolo unde îți dorești.

5. Un motiv pentru care să fii recunoscătoare

Ai un acoperiș deasupra patului.

Ai o pernă pe care să îți așezi capul la finalul zilei. Ai ce să pui pe masă. Ai un acoperiș deasupra patului. Eu zic că ești mai norocoasă ca niciodată. Apreciază ceea ce ai și nu mai pofti la viața altor persoane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.