Setari Cookie-uri

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 28 iulie 2018, mai bună

Pentru ziua de astazi am adunat 5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 28 iulie 2018, mai bună. Te invit sa le citesti si, bineinteles, sa le impartasesti cu persoanele dragi din viata ta. 

"Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău." - spunea Gabriel Garcia Marquez. Acesta este unul dintre citatele mele preferate si incerc de fiecare data sa il reamintesc sufletului meu in momentele mai putin frumoase.

foto interior si prima pagina: Punnarong Lotulit, Shutterstock

Pentru ziua de astazi am adunat 5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 28 iulie 2018, mai bună. Te invit sa le citesti si, bineinteles, sa le impartasesti cu persoanele dragi din viata ta.

1. Dă play!

Carla Morrison - Eres tú (letra)

O voce incredibil de frumoasa, care parca de unge pe suflet, cu versuri romantice si pline de viata. Nu ai cum sa nu te indragostesti de aceasta melodie imediat ce o asculti. Te invit sa ii dai PLAY si chiar sa incepi sa dansezi prin casa daca esti singura.

Citește și:

2. Un film care îți va bucura inima

The Intouchables

The Intouchables este un film incredibil realizat de Olivier Nakache & Éric Toledano si inspirat de povestea reala a lui Philippe Pozzo di Borgo si Abdel Sellou, tanarul care il ajuta. Acesta este un film despre putere, curaj, incredere, prietenie si, cel mai important, despre dorinta de a nu renunta la viata si de a trai fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

3. Citatul pe care să îl ții minte azi

"Am învățat că oamenii vor uita ceea ce spui, vor uita ceea ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată felul cum i-ai făcut să se simtă." - Maya Angelou

Alege bunatatea. Alege sa fii blanda cu oamenii din jurul tau. Alege sa schimbi lumea asta si sa pui zambetul pe buzele celor pe care ii intalnesti. Alege sa ii respecti si sa te porti cu ei cum ti-ai dori ca altii sa se poarte cu tine.

Citește și:

4. De spus în fața oglinzii

"Merit sa fiu fericita"

Daca nu iti place cum stau lucrurile, alege sa le schimbi. Ai incredere in tine, asculta-ti intuitia si nu uita sa alegi de fiecare data fericirea. Traieste viata pe care vrei sa o traiesti.

5. Un motiv pentru care să fii recunoscătoare

Libertatea de a face nenumarate greseli in drumul catre succes.

Ai posibilitatea de a creste. Ai sansa de a trai asa cum iti doresti. Profita de aceasta libertate de a gresi, de a invata si de a merge mai departe pana in momentul in care visurile tale devin realitate si ajungi acolo unde iti doresti sa ajungi. Nu renunta!

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.