Setari Cookie-uri

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 29 iulie 2018, mai bună

Este timpul pentru un nou material din seria 5 Lucruri care îți vor face ziua de azi mai bună. Nu vreau să pierdem prea mult timp, așa că zic să ne apucăm de treabă. 

Este timpul pentru un nou material din seria 5 Lucruri care îți vor face ziua de azi mai bună. Nu vreau să pierdem prea mult timp, așa că zic să ne apucăm de treabă.

5 Lucruri care îți vor face ziua de azi, 29 iulie 2018, mai bună

1. Dă play!

Don't Worry Be Happy - Bobby McFerrin

Unul dintre cele mai frumoase melodii din istoria muzicii este piesa Don't Worry Be Happy cântată de Bobby McFerrin. Cu peste 94 de milioane de vizualizări pe Youtube, această melodie reușește să pună zâmbetul pe buze oamenilor din lumea întreagă. Da play și nu îți mai face griji. Alege să fii fericită.

2. Un film care îți va bucura inima

Yes Man

Yes Man prezintă povestea unui manager obișnuit (interpretat de Jim Carrey) care intră în depresie după divorțul de soția lui. Un coleg îi sugerează să meargă la un seminar alături de el, unde participanții erau încurajați să profite de ocazia de a spune "Da". Viața lui Carl pare să se schimbe radical deoarece este aproape forțat de guru-ul Terrence Bundley să spună de fiecare dată "Da".

Citește și:

3. Citatul pe care să îl ții minte azi

"Cel mai bun mod de a te înveseli este să încerci să înveselești pe altcineva." - Mark Twain

Ce ai de făcut? Încearcă să faci o faptă bună pentru o persoană dragă. Încearcă să pui zâmbetul pe buze unui membru al familiei. Încearcă să oferi un zâmbet unui necunoscut. Cea mai bună modalitate de a uita de griji și de a te înveseli este să încerci să faci ziua mai bună altei persoane. Încearcă acest truc.

4. De spus în fața oglinzii

"Mă simt bine în corpul meu"

Este momentul să înveți să apreciezi cine ești. Este momentul să îți accepți defectele pentru că acestea te fac să fii unică. Este momentul să te simți bine în corpul tău. Repetă această mantră în fiecare dimineață în fața oglinzii, în timp ce te privești fix în ochi.

Citește și:

5. Un motiv pentru care să fii recunoscătoare

Ai în jurul tău prieteni dragi.

Cum astăzi, 29 iulie, este Ziua internațională a prieteniei, am decis că motivul pentru care să fii recunoscătoare astăzi să fie unul dintre cele mai drăguțe - ești înconjurată de prieteni dragi. Oameni cu suflet bun, care te susțin necondiționat și care îți sunt alături nu doar în momentele frumoase, ci și în cele în care simți că pământul îți fuge de sub picioare.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.