Setari Cookie-uri

Saltele gonflabile adorabile pentru party la piscină sau distracția la mare!

Dacă și pentru tine vara înseamnă escapade la plajă sau la piscină, atunci trebuie să încerci experiența completă și să te aventurezi în apă cu o saltea gonflabilă: o să te distrezi, o să te relaxezi și o să uiți de griji. Nu trebuie decât să te lași în soarta valurilor și să uiți de griji.

Concediile sunt făcute pentru a te relaxa și pentru a te destinde de la sarcinile de lucru. Pentru a-ți încărca bateriile și pentru a te distra. Vara înseamnă aventuri în apă, mai ales când gradele din termometre sunt neprietenoase și trebuie să te răcorești. Din fericire, ca să stai fără griji, mai ales când nu știi să înoți, te poți distra și simți în siguranță alegând o saltea gonflabilă pentru apă.

Dacă te-ai plictisit de statul peste program la birou, dacă ți-a ajuns să fii mereu prima la birou și dacă ai obosit, pur și simplu ai nevoie de o vacanță. Dar fă-o de neuitat. Nu trebuie neapărat să alegi un city-break și să evadezi într-un oraș străin, când poți avea o soluție salvatoare chiar aici, mai aproape decât crezi. Uneori, nu ai nevoie decât de o zi pentru a te detașa de termene limită și de ședințe. Și așa ajungi să cauți idei - noi îți propunem fie o zi la piscină, fie un weekend la mare, fie o petrecere cu prietenii la bălăceală.

Citește și:

Așa cum menționam și la început, adăugă în bagajul tău și o saltea gonflabilă. Nu, saltelele gonflabile nu sunt doar pentru copii, pentru că sunt gândite și pentru adulții care vânează altfel de activități. În diverse forme și modele, fiecare se remarcă prin designul colorat sau, dimpotrivă, simplu. Extrem de rezistente, fiecare dintre aceste saltelele gonflabile propuse de noi te vor încânta. S-ar putea să vină și cu ceva negativ: să te cerți că nu ți-ai ales una mai devreme.

Saltea gonflabilă flamingo pentru piscină

Nu știu cât de des stai pe rețelele sociale care promovează trendurile în poze, dar flamingo is a must. Și dacă se face combinația saltea gonflabilă flamingo, atunci cu siguranță că ai bifat un jackpot. Pe lângă faptul că arată grozav, aceste produse sunt extrem de sigure și dispun și de mânere care asigură stabilitate.

Citește și:

Astfel, baia în mare sau în piscină va fi fie accidentală, fie voluntară. Cele mai multe vin livrate și cu un kit de reparație, dar până să se ajungă la asta, recomandăm să se lase totul cu multe râsete - sunt asigurate dacă escapada vine la pachet cu o gașcă de prieteni.

saltea gonflabila flamingo

Vezi pret

Saltele gonflabille colorate - modele cu plus de confort

Știu, am zis că prezentăm saltele gonflabile în figurine simpatice. Dar ne-am gândit că poate vrei și ceva mai simplu, mai puțin strident. Am găsit câteva modele care mizează pe culori, pe o formă banală, dreaptă, plată. Eh, nu sună chiar atrăgător, dar crede-ne că sunt la fel de practice.

Cu buzunare, cu tetiere, în dimensiuni mari, și cu orificii super bune pentru a avea mereu cu tine băuturile preferate, așezate chiar pe saltea. Sunt fabricate din vinil rezistent și au capacități de zeci de kilograme. Că ești mai înaltă sau mai scundă, mai slăbuță sau voluptoasă, uită-te bine la dimensiuni pentru a găsi ce ți se potrivește.

Citește și:

saltele gonflabile colorate

Vezi informații

Saltea gonflabilă pentru copii

Eh, nu spunem că sunt neapărat pentru copii, dar modelele astea de saltele gonflabile sunt colorate, sunt distractive, sunt amuzante și au diverse forme joviale, cât să se recomande mai ales celor mici.

Din fericire, le poți cumpăra și tu, aventuriera curioasă căreia îi place joaca și modelele de saltele cât mai vesele, cât mai caraghioase. De la forme de fructe, până la unele pentru animale, saltelele gonflabile pentru copii pot fi și o sursă de inspirație de cadou, mai ales pentru cei care petrec mult timp în și la piscină - plastic rezistent, durabil.

saltea gonflabila pentru copii

Vezi detalii

Vamos a la playa! Vorba cântecului, nu? Că te duci la plajă sau la piscină cu o saltea gonflabilă am stabilit. Știm că o s-o faci. Dar nu uita să te și protejezi de razele UV ale soarelui. Chiar dacă este ascuns de nori, acesta îți poate afecta pielea și ai nevoie să îngrijești, să o protejezi. Deci, pe lângă ochelari de soare, prosop de plajă, șlapi flip-flop, bateria externă pentru poze și pălăria chic, nu uita de loțiuni de plajă.

Citește și:

Sursa foto Front Main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.