Setari Cookie-uri

Top cele mai apreciate cosmetice de plaja cu protectie solara

Nicio vara fara protectie solara! Cosmeticele de plaja au grija de sanatatea pielii tale, dar si asigura un bronz uniform si de lunga durata.

Ne aflam in ultima luna din vara, dar inca ne asteapta temperaturi de peste 35 de grade. Horror, daca ma intrebi pe mine. Chiar imi doresc sa vina toamna, desi in weekend planuiesc o escapada la mare. Ma gandeam ca mai am nevoie de un strat de bronz daca vreau sa ma laud si in septembrie cu un trup "caramelizat".

Si pentru ca weekend-ul asta se anunta 40 de grade, e clar ca o sa am nevoie sa iau cu mine pe plaja multa apa, o palarie, o umbrela si ceva produse cu protectie solara, deja le-am consumat pe celelalte.

Am fost curioasa sa vad ce spun si celelalte persoane despre produsele care m-au interesat pe mine si m-am bucurat sa citesc numai de bine.

Cosmetice de plaja cu protectie solara

Spray-ul pentru corp cu protectie solara SPF 30 de la Garnier ofera protectie cu o formula 100% transparenta (nu lasa urme albe), non-grasa si non-lipicioasa. Contine Mexoryl XL, un filtru avansat pantentat, care protejeaza impotriva razelor UVA si UVB.

Citește și:

"Produs bun, face ce trebuie - protejeaza pielea. Probabil difera de la persoana la persoana, dar pentru mine a fost ok", a tinut sa precizeze unul dintre utilizatorii produsului, un barbat. "Se consuma cam repede, dar pielea nu ramane unsuroasa si e usor de folosit. De asemenea, protejeaza bine", a lasat scris o femeie.

Uleiul de corp pentru protectie solara SPF 6 de la Nivea are o formula nelipicioasa cu ulei de jojoba, mentine nivelul de hidratare al pielii si ajuta la obtinerea unui bronz intens, de durata.

"Ideal pentru un bronz maroniu"; "Sunt multumita de el, l-am comandat de doua ori, insa nu e cu pulverizator, in ambele cazuri a venit sub forma de sticluta refill, desi imaginea il arata cu pompita si puloverizator... in rest, e minunat. Miroase frumos, protejeaza UVA/UVB, hidrateaza pe termen lung si bronzul e rapid si maroniu."

Citește și:

Produse pentru plaja cu protectie solara

Spray cu protectie solara SPF 30 Garnier Ulei de corp cu protectie solara SPF 6 Nivea

Protectie solara de la Bioderma

Spray cu protectie solara Bioderma SPF 50+ este recomandat pentru persoanele cu piele foarte deschisa la culoare, cu pistrui, sau cu piele sensibila/ intoleranta la soare. Fara parfum, fara parabeni si rezistenta la apa.

"Este o crema minunata, foarte buna, a rezistat caldurilor mari si si-a facut treaba"; "Foarte multumita! Pentru toata familia, aplicare usoara, intra rapid in piele, protejeaza foarte bine, nicio arsura" - sunt cateva dintre comentariile lasate de persoanele care au folosit produsul.

Crema cu protectie solara Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 stimuleaza procesul natural de bronzare. Complexul Bronz este combinat cu vitamina E, care ofera protectie celulara datorita structurii anti-oxidante, proprietatilor fotoprotectoare si anti-inflamatorii.

Citește și:

"Este o crema pe care o folosesc deja de aproape 5 ani, protejeaza foarte bine pielea, are un miros subtil si placut, intra repede in piele si, cel mai important, dupa aplicare pielea nu se mai arde de la soare (persoanele care nu sunt deloc bronzate si au pielea foarte alba ar trebui sa isi achizitioneze si cea cu factor de protectie 50). Recomand aceasta crema."

Produse Bioderma cu protectie solara

Spray cu protectie SPF 50 Crema cu protectie SPF 30 Spray cu protectie SPF 30

Spray cu protectie solara Bioderma Photoderm Leb SPF 30 este pentru pielea sensibila predispusa la alergii solare.

Ofera protectie foarte mare impotriva razelor UVA, insa nu blocheaza toate razele UVB si, prin urmare, permite pielii sa se adapteze treptat la soare.

"Doar cu aceasta crema am reusit sa imi tin alergiile solare sub control". "Am mai folosit acest produs si sunt multumita de produsele Bioderma. Acum lucreaza sa il folosim mai mult la soare. Recomand.", au scris utilizatorii.

Citește și:

Acestea fiind spuse, spor la un bronz intens, dar ai grija de sanatatea ta!

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.