Setari Cookie-uri

Șase pași pentru a-ți manifesta iubirea la cote maxime

Spune-le celor dragi că îi iubești. Este foarte simplu dar uităm adesea să o facem. Fii mândră de puterea ta de a recunoaște că iubești. Nu mulți au curajul de a o face.

Una dintre afirmațiile propuse de Louise Hay pentru a atrage mai multă iubire în viața cuiva are legătură cu a dărui. Sună cam așa: ”Din când în când îi întreb pe cei pe care îi iubesc cum îi pot iubi mai mult?” Inainte să pui această întrebare, poți face câteva lucruri care te vor ajuta să îți manifești iubirea în mod plenar.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

1. Fii sinceră cu sentimentele tale

Spune-le celor dragi că îi iubești. Este foarte simplu dar uităm adesea să o facem. Fii mândră de puterea ta de a recunoaște că iubești. Nu mulți au curajul de a o face. Nu contează ce răspuns primești din partea lor. Important este să rămâi autentică și sinceră cu tine însăți.

Citește și:

2. Iubește ca și cum mâine nu ar mai exista

Imagineză-ți că ziua de mâine nu va mai veni niciodată și că acum este singura șansă de a-ți exprima iubirea. Trăiește la maxim fiecare secundă. Iubește-i ca și cum ar fi cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața ta. Arată-le asta.

3. Iubește-i ca și cum nu mai este nimeni ca ei.

Te-a întrebat vreodată cineva: "Dintre toți oamenii, de ce eu"? Exact așa se simte dragostea adevărată. Intr-un anumit moment al vieții, cineva devine cea mai importantă și interesantă persoană din viața ta. Sufletul său îl atinge pe al tău ca nici un altul. Îi iubești zâmbetul. Îi iubești atingerea. Îi iubești râsul. Iubește-l din toată inima și nu-ți fie teamă să te manifești.

Citește și:

4. Iubește-te ca și cum ar fi prima dată

Când iubești pe cineva cu adevărat, nu lăsa amintirile din trecut să intervină. Chiar dacă ai suferit, iubește ca și cum ar fi prima dată. Fiecare persoană pe care o iubiești este o experiență diferită, care nu poate fi comparată cu alta.

5. Oferă-te cu totul

Pune toate cărțile pe masă. Dă inima ta, sufletul tău, ființa tău. Iubești cu adevărat doar când îți învingi frica. Nu este nevoie să te prefaci atunci când ești cu adevărat onestăîn privința sentimentele tale. Îți poți arăta defectele, slăbiciunile și temerile. Nu uita că este mai bine să îți oferi șansa de a experimenta iubirea în mod real decât să ridici ziduri în jurul inimii tale și a nu simți nimic.

6. Iubește cu dedicare.

Citește și:

Să iubești cu dedicare înseamnă să nu te temi să te implici. Oricât am fi de ocupate, atunci când iubim pe cineva ne facem timp pentru persoana respectivă și îi suntem alături când are nevoie de noi. Dăm dovadă de felxibilitate și înțelegere.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.