Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care să ți le spui când ești agitată sau nervoasă. Te vor calma imediat

Scopul tău este să crești atât de puternic în interior încât nimic din exterior să nu-ți afecteze liniștea interioară fără permisiunea ta conștientă.

Scopul tău este să crești atât de puternic în interior încât nimic din exterior să nu-ți afecteze liniștea interioară fără permisiunea ta conștientă.

Măsura supremă a înțelepciunii și puterii tale? Cât de calmă ești atunci când te confrunți cu o situație nu tocmai frumoasă. Da, calmul este o super putere umană. Abilitatea de a nu reacționa prea mult sau de a analiza lucrurile înainte de a lua de ocizie te ajută să ai inimă împăcată și mintea relaxată.

foto interior si prima pagina: Valentina Photos, Shutterstock

În momente dificile alege una dintre frazele de mai jos și spune-o în gând de câteva ori. Vezi cum acest exercițiu îți schimbă starea de spirit nu doar în momentul cu pricina, ci și pe termen lung. Vei fi mult mai liniștită, iar calmul chiar va deveni super puterea ta.

Citește și:

1. Respir profund și aleg să nu permit unei alte persoane sau eveniment să îmi controleze gândurile. Eu nu sunt ce mi se întâmplă acum. Sunt ceea ce aleg să devin în acest moment. Las ca această situație să treacă și merg mai departe cu viața mea.

2. Sunt aici. Doar aici. Indiferent de ce se întâmplă, sunt liniștită. Știu că Universul are alte sarcini pentru mine.

3. Dacă pot remedia această problemă, atunci caut o soluție. Dacă nu pot face nimic, o accept și îmi schimb gândurile. Indiferent de ceea ce fac, nu investesc mai multă energie decât este nevoie.

4. Când mă pierd în griji și stres, este greu să disting grijile de realitate, în loc să recunosc că sunt doar gânduri.

5. Singura aleg ce contează și ce nu. Semnificația tuturor lucrurilor din viața mea are tocmai sensul pe care eu aleg să îl dau.

Citește și:

6. De cele mai multe ori problema nu este problema. Problema este cantitatea incredibilă de supra-gândire și supra-analiza asupra problemei. Iau o pauză.

7. Lucrurile pe care mă concentrez cresc și devin importante. Nu îmi mai gestionez timpul. De acum înainte îmi gestionez doar gândurile.

8. Viața este prea scurtă pentru a mă certa și a face pe cineva să sufere. Îmi număr binecuvântările, prețuiesc oamenii pe care îi iubesc și renunț că drama să pună stăpânire pe viața mea. Aleg să mă concentrez asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante.

9. Închid ochii și îmi dau seama că oamenii sunt mult mai frumoși când sunt fericiți, ceea ce spune foarte multe despre persoana din fața mea. Dacă pot și îmi permite, încerc să o ajut.

Citește și:

10. Nu voi fi întotdeauna o prioritate pentru alte persoane și de aceea trebuie să fiu o prioritate pentru mine. Învaț să mă respect, să am grijă de mine și să devin stânca mea. Nevoile mele contează. Nu accept ca alții să aleagă pentru mine. Începând de acum fac din fericirea mea o prioritate.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.