Setari Cookie-uri

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: Meriți să fii fericită

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: meriți să atragi lucrurile pe care ți le dorești. Nu ești un magnet pentru durere, eșecuri sau probleme.

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: meriți să te trezești cu un zâmbet pe față. Meriți să simți bucurie pentru că ești în viață. Meriți să fii fericită pentru că trăiești în această lume. Meriți să fii nerăbdătoare să afli ce îți rezerva ziua de mâine. Meriți să îți dorești să îți pui în aplicare visurile și obiectivele tale. Meriți să te simți bine în pielea ta. Meriți să aștepți cu nerăbdare viitorul, cu un suflet plin de speranță și nu de frică.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: meriți să fii iubită. Meriți să găsești persoana care te va face să simți că ești cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată în viață. Meriți să găsești persoana care va depune eforturi pentru a fi cu tine și pentru a alege relația voastră zi de zi. Meriți să trăiești povestea de dragoste la care ai visat de când erai copil. Meriți să te simți bine cu persoana cu care ești. Meriți pe cineva care să fie mândru pentru că este partenerul tău de viață.

Citește și:

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: meriți să atragi lucrurile pe care ți le dorești. Nu ești un magnet pentru durere, eșecuri sau probleme. Nu trebuie să trăiești o viață tristă pentru totdeauna. Nu ești menită să trăiești viața pe care au trăit-o părinții tăi. Meriți mai mult. Mult mai mult. Meriți să trăiești viața visurilor tale. Meriți să crezi suficient în tine încât să știi că poți mai mult. Meriți să ajungi acolo unde îți dorești. Meriți să îți scrii singura povestea în loc să trăiești în trecut.

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: meriți să te iubești. Meriți să știi cine ești cu adevărat. Meriți să crezi în tine, în calitățile tale. Meriți să fii cea mai bună prietenă a ta nu doar în vremurile bune, ci și în cele dificile. Meriți să îți cunoști valoarea și să te îndepărtezi de oamenii care nu văd asta. Meriți să spui de fiecare dată ce ai pe suflet. Meriți să crezi că ești importantă.

Citește și:

Dacă nimeni nu ți-a spus asta, o să ți-o spun eu: meriți să fii fericită. Nu meriți fericirea pe termen scurt. Nu meriți fericirea urmată de tristețe. Nu meriți pe cineva care să îți fure zilele cu soare și să îți aducă doar lacrimi și durere. Nu crede oamenii care îți spun că nimeni nu este fericit sau că fericirea este o iluzie. Nu permite oamenilor să te convingă că îți trăiești mai bine viața când nu ai ambiții sau visuri astfel încât să nu fii dezamăgită.

Poți fi fericită! Va veni și vremea ta, trebuie doar să crezi că meriți și că totul va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.