Setari Cookie-uri

17 Fapte psihologice puternice care vor schimba relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău

Comportamentul uman nu este atât de complex atunci când cunoști principalele prejudecăți ale oamenilor. Cei mai mulți dintre noi suntem ușor de citit. 

Comportamentul uman nu este atât de complex atunci când cunoști principalele prejudecăți ale oamenilor. Cei mai mulți dintre noi suntem ușor de citit.

foto interior si prima pagina: onot Shuterstock

Majoritatea zilelor noastre ajungem să facem lucruri pe modul automat. Există anumite trucuri pe care le poți folosi pentru a îți stimula corpul să se simtă mai bine și să fie mai sănătos. Există anumite trucuri pe care le poți folosi pentru a evita argumentele și pentru a întări relația pe care o ai cu cei din jurul tău. Există trucuri care te vor ajuta să îți organizezi viața într-un mod care te va ajuta în mod natural să devii o persoană mai bună cu cel mai mic efort posibil.

Iată care sunt cele mai importante fapte psihologice cu adevărat puternice:

Citește și:

1. Dacă pui o întrebare și persoana îți răspunde parțial așteaptă. Dacă rămâi tăcută și păstrezi contactul vizual, persoana va continua să vorbească.

2. Oamenii ascultă când vorbești mai puțin.

3. Ai de învățat câte ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești în viața ta.

4. Persoanele care suferă în mod constant de răni emoționale tind să se enerveze mai ușor decât restul oamenilor.

5. Petrecând mult timp cu cineva te convinge să îi adopți obiceiurile. Așadar, alege cu grijă oamenii cu care îți petreci timpul. Oamenii inteligenți și de succes tind să aibă destul de puțini prieteni. Cu cât devii mai ocupat, mai inteligent, cu atât devii mai selectiv. Acest lucru nu înseamnă să scapi de prietenii cu obiceiuri proaste, doar să fii conștient de ei și să petreci mai puțin timp în preajma lor.

Citește și:

6. Un somn de câteva minute în timpul zilei îmbunătățește rezistența, stimulează creativitatea și reduce stresul. Cât ar trebui să dureze un pui de somn - în jur de 30 de minute.

7. Flirtul este o modalitate eficientă de a reduce singurătatea, depresia și de a ameliora stresul.

8. Cheltuirea banilor pe experiențe oferă mai multă fericire decât cheltuirea banilor pe bunuri.

9. Negativitatea scade sistemul imunitar.

10. Nu alergă după oameni. Persoanele potrivite care rezonează cu tine vor veni în mod natural în viața ta și vor rămâne alături de tine.

11. O îmbrățișare mai lungă de 20 de secunde eliberează anumite substanțe în corpul tău care te fac să ai încredere în persoana pe care o îmbrățișezi.

Citește și:

12. Ești mai probabil să fii afectată de starea de spirit a persoanelor de care îți pasă decât de cea a străinilor. Indiferent de cât de furioasă ești, întotdeauna ajungi să îi ierți pe cei pe care îi iubești.

13. Oamenii sunt în general mai cinstiți în momentul în care sunt obosiți fizic. Acesta este motivul pentru care oamenii își mărturisesc secrete în timpul conversațiilor ce au loc târziu în noapte.

14. Avem mai multe gânduri negative decât pozitive - acesta este mecanismul defensiv al creierului nostru pentru a ne pregăti pentru un potențial pericol. Oamenii tind să fie mai fericiți atunci când sunt ocupați deoarece lipsa timpului îi împiedică să se gândească la lucrurile negative din viață.

Citește și:

15. A forța un zâmbet în timp ce te uiți în oglindă stimulează creierul să producă serotonină și să fii fericită cu adevărat.

16. Atingerea fizică te face mai sănătoasă. Studiile au arătat că masajele, îmbrățișările și ținutul de mâini reduc stresul și stimulează sistemul imunitar.

17. Dacă urăști pe cineva, urăști ceva (la această persoană) care este parte din tine.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.