Setari Cookie-uri

Nu renunța, va veni și ziua ta. Este doar o chestiune de timp

În loc să pui termene și condiții vieții tale, să pui capăt îndoielilor și să nu îți pierzi niciodată speranța că atunci când va veni timpul tău va fi mai bine decât orice ți-ai imaginat până acum pentru tine. Va merita așteptarea, crede-mă!

Sper să nu încetezi niciodată să crezi că zilele dificile nu vor mai exista. Zilele de durere, anxietate și plâns nu vor fi centrul Universului tău pentru totdeauna. Zilele în care te vei întreba de ce tu se vor termina așa cum se termină orice în această viață. Sper să îți amintești întotdeauna că va veni și ziua ta, o zi în care vor dispărea problemele și dificultățile. O zi în care vei reuși să zâmbești cu adevărat. O zi în care vei vedea adevăratul curcubeu după furtuna prin care tocmai ce ai trecut și adevărata dragoste după atât de multă durere.

foto interior si prima pagina: Nina Buday Shutterstock

Sper să nu încetezi niciodată să crezi că îți va fi bine. Fie în carieră, fie în viața de zi cu zi, fie în dragoste. Fie în sănătate, fie în viața profesională. În cele din urmă vei găsi resursele de care ai nevoie pentru a face acest lucru. Vei avea hotărârea de a lupta pentru lucrurile care contează pentru tine și de a le face să funcționeze. În cele din urmă, îți vei stabili cele mai clare priorități odată ce ai învățat ce este important și ce nu.

Citește și:

Sper să nu îți pierzi niciodată speranță. Sper ca întotdeauna să găsești modalități de a îți păstra încredere în tine. Sper să înțelegi că poate este un drum dificil, însă nu o viață dificilă. Sper să crezi că vor veni zile cu lucruri mai bune pentru tine... zile cu zâmbete adevărate, cu chef de viață, cu dorința de a ieși din zona de confort și de a vedea ce ți-a pregătit destinul.

Sper să nu îți pierzi niciodată încredere în Univers deoarece acesta îți dă toată puterea de care ai nevoie atunci când viața ta se destramă bucățica cu bucățică.

Sper să nu spui niciodată "Nu pot." Sper să nu lași gândurile negre și urâte să îți compromită planurile de viitor sau să te împiedici de obstacole mult prea micuțe și să îți fie teamă să le depășești. Sper să încerci să schimbi ceva și să îți îmbunătățești viața. Sper să găsești întotdeauna curajul de a îți asuma riscuri și de a vedea dincolo de norii de furtună de deasupra ta. Sper să ai puterea de a încheia relațiile toxice. Sper că întotdeauna să te simți plină de viață, de visuri, de iubire. Sper să nu lași niciodată temerile să îți definească viața. Sper ca întotdeauna să dărâmi toate barierele care te limitează să trăiești viața la maxim.

Citește și:

Sper să ai înțelepciunea să aștepți în loc să renunți. Sper să înțelegi că uneori lucrurile au nevoie de mai mult timp pentru a se întâmpla. Sper să nu te simți blocată în propria viață. Sper să știi cum să trăiești cu aceste întrebări până în momentul în care găsești răspunsurile.

Sper să urmărești aceste răspunsuri, să iei măsuri, să încerci, să greșești, să mergi mai departe. Sper să îți înveți lecțiile și sper ca niciodată să nu încetezi să faci greșeli. Sper să nu uiți niciodată că ești doar un om. Sper ca în loc să cauți perfecțiunea, sa cauți sensul. În loc să cauți stabilitate, să cauți fericirea. În loc să pui termene și condiții vieții tale, să pui capăt îndoielilor și să nu îți pierzi niciodată speranța că atunci când va veni timpul tău va fi mai bine decât orice ți-ai imaginat până acum pentru tine. Va merita așteptarea, crede-mă!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.