Setari Cookie-uri

6 zodii care se judeca prea tare

Suntem invatati sa gandim inainte de a vorbi, sa fim atenti la actiunile noastre si sa analizam ceea ce facem si de ce o facem. Nu e o surpriza faptul ca traim in propriile noastre lumi si ca ele reflecta ceea ce se intampla in mintea noastra.

Asa cum va va spune orice horoscop, mintea este un loc privat, care guverneaza felul in care ne comportam. Pe masura ce crestem, devenim mai constienti de felul in care ne purtam cu altii si dezvoltam si o relatie cu noi insine. Multi dintre noi traim cu sentimente de vinovatie sau ura de sine. Lipsa increderii in sine poate distruge multe lucruri si multi dintre noi alegem sa ne invinovatim si mai tare, ajungand astfel sa ne sabotam propria viata.

foto interior si prima pagina: restyler Shutterstock

Conform Your Tango, unele zodii tind sa fie mai aspre fata de propria persoana decat este nevoie. Iata care sunt acestea:

Fecioara (August 23 – Septembrie 22)

In timp ce avem tendinta sa ne gandim la cei nascuti in zodia Fecioarei ca la cei care judeca cel mai tare, ei fac asta pana si cu ei insisi. Ei nu se accepta si cu greu sunt multumiti de ceea ce fac. Este un iad pentru ei si de aceea proiecteaza asta si asupra celor din jur.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.