Setari Cookie-uri

Trei pași pentru a-ți valorifica la maxim intuiția

Intuiția funcționează 24 din 24, 7 zile din 7, nu obosește niciodată și nici nu dă rateuri. Atunci când pare să ne păcălească, este vorba de fapt de incapacitatea noastră de a ne conecta cu ea.

Intuiția funcționează 24 din 24, 7 zile din 7, nu obosește niciodată și nici nu dă rateuri. Atunci când pare să ne păcălească, este vorba de fapt de incapacitatea noastră de a ne conecta cu ea. Cu cât o facem mai des, cu atât mai clar îi devine glasul. Iată trei pași pentru a face asta.

foto interior si prima pagina: Kitja Kitja Shutterstock

1. Conectează-te cu sinele tău interior

Conectarea cu sinele tău interior este ca un fel de meditație. Alocă-ți timp doar tu cu tine și stai în tăcere. Stai într-o postură relaxată. Urmărește-ți gândurile cum vin și pleacă. Fii conștientă de respirație. Gândește-te la o problemă cu care te confrunți și cere ajutor în timp ce îți relaxezi mintea. Solicitarea unei soluții la o problemă specifică și starea de spirit calmă creează o legătură cu mintea intuitivă, făcând posibilă aducerea răspunsului la suprafață.

Citește și:

Conectarea cu sinele tău interior funcționează cel mai bine dacă o faci dimineața, după ce te trezești. Insă poți încerca în diferite momente ale zilei pentru a vedea ce funcționează mai bine pentru tine.

2. Extinde-ți gradul de conștientizare.

După ce ai stabilit o legătură cu sinele tău interior, extinde-ți sfera conștiinței. Aceasta include nivelul vizual, auditiv și kinestezic. Observă fiecare detaliu din jurul tău- culori, texturi, nuanțe și forme. Ascultă diferitele sunete - conversațiile, zgomotul traficului și vocile din cap. Simte diferitele senzații pe piele. Simte temperatura, vântul, prospețimea sau căldura aerului, moliciunea pernei.

Acesta este un mod de a conștietiza lucrurile pe care mintea ta inconștientă le observă și stochează.

Citește și:

Exersează-ți toate simțurile și antreneză-ți mintea să perceapă detaliile. Aceasta întărește conexiunea și transferul de informații între partea conștientă și cea inconștientă a minții tale, ajutându-te să recunoști mai ușor mesajele transmise de intuițe.

3. Ține un jurnal.

Scrie într-un jurnal tot ceea ce se simte ca o un mesaj al intuiției. Vezi care dintre ele devin adevărate. Încearcă să faci diferența dintre vocea intuiției și prejudecățile sau fricile tale. Revizuirea notelor te va ajuta să îți rafinezi percepția. De asemenea, te poți amuza scriind impresii despre oameni pe care îi întâlnești cu diverse ocazii. De exemplu, poți percepe pe cineva ca fiind supărat sau îngândurat sau ca având o durere de spate. Când ai șansa, verifică dacă impresiile tale au fost corecte sau greșite. Apoi fă conexiunea cu ce anume te-a făcut să ai acea impresie.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.