Setari Cookie-uri

Cele 5 grupuri de suflete din care toți facem parte

Deși fiecare dintre noi este aici pentru un motiv diferit, cu toții facem parte din aceleași grupuri de suflete. 

Toți suntem ființe făcute din energie pură, o energie care există în toate lucrurile din acest Univers. Unii dintre noi s-au materializat pe această planetă, în această formă pentru că avem un scop bine definit pentru existența noastră aici și în acest moment.

foto interior si prima pagina: Benjavisa Ruangvaree Shutterstock

Deși fiecare dintre noi este aici pentru un motiv diferit, cu toții facem parte din aceleași grupuri de suflete.

Iată care sunt acestea:

1. Grupul Sursă

Suntem cu toții conectați pentru că suntem energie; toți suntem conectați cu Universul printr-o legătură puternică, ce nu poate fi ruptă de nimeni și sub nicio formă. Chiar și atunci când suntem pe pământ, acțiunile noastre au un impact asupra propriei noastre energii, precum și asupra energiei pe care o trimitem în Univers. Tot ceea ce facem, bine sau rău, are impact asupra lumii. Niciuna dintre acțiunile noastre (sau inacțiuni) nu trece fără a provoca un efect în cosmos.

Citește și:

2. Tribul sufletului

Aici sunt sufletele care împărtășesc aceleași obiceiuri, aspirații, visuri cu tine. Acestea sunt aici pentru a învăța aceleași lucruri pe care și le faci și să își găsească drumul pe care să meargă (drum care se intersectează cu drumul tău). Acestea sunt persoanele cu care ai o legătură profundă, pe care le vrei alături de tine când ai o zi proastă.

3. Familia

Sufletele cu care împărtășești ceva mai mult decât o legătură spirituală - este vorba și despre o legătură de sânge. Aceasta este familia în care te-ai născut și lângă care crești și te dezvolți. Aceștia sunt oamenii dragi ție, pe care nu îi alegi și la care nici nu poți renunța și care vor fi alături de tine o viață întreagă.

Citește și:

4. Grupul tău de suflete pereche

Grupul de suflete pereche este un grup de 3-9 suflete, fiecare fiind unite printr-o legătură care este mult mai profundă decât legătura pe care o ai cu membrii familiei. Persoanele din acest grup te ajută emoțional, te îndrumă pe drumul corect și te sprijin întotdeauna.

5. Flacăra geamănă

În momentul în care un suflet se reîncarnează în mai multe corpuri, acesta duce la formarea sufletului oglindă (sau flacăra geamănă).

Conceptul de flacără geamănă a pornit de la Platon, în dialogurile din “Simpozion”, în care a descris oamenii ca având inițial două capete, patru mâini și patru picioare; devenind însă prea puternici și aroganți pentru gustul zeilor, Zeus i-a despărțit în jumătate, ca răzbunare, dând startul unei căutări continue de către oameni a jumătăților complementare, față de care simt o afinitate maximă, iar dacă se îndrăgostesc, fără de care nu ar putea trăi.

Citește și:

Flacăra geamănă a sufletului tău nu este neapărat un partener romantic, ci poate fi și un prieten sau chiar un membru de familie față de care să simți o conexiune profundă.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.