Setari Cookie-uri

Cum iubești o femeie puternică?

Iubește-o când este ambițioasă și își urmărește obiectivele și visurile. Spune-i cât de mult ții la ea și cât de mult o susții. Alege să fii alături de ea, să lupți cot la cot cu ea și să o ții de mână pe drumul către succes.

Iubește-o când vorbește cu pasiune. Despre trupa ei preferată. Despre o carte. Despre o problemă socială. Despre problemele cu care luptă. Despre modul în care îi păsă de această lume. Despre relația pe care o are cu membrii familiei. Este o femeie căreia îi păsă. Și se implică.

foto interior si prima pagina: Unsplash

Iubește-o când este ambițioasă și își urmărește obiectivele și visurile. Spune-i cât de mult ții la ea și cât de mult o susții. Alege să fii alături de ea, să lupți cot la cot cu ea și să o ții de mână pe drumul către succes. Fii lângă ea nu doar la bine, ci și la rău, nu doar la victorii, ci și la înfrângeri.

Iubește-o când merge mai departe, când lupta cu morile de vânt, când nu se dă bătută nici măcar o secundă și refuză să se retragă. Este o femeie incredibilă care știe în ce crede. Iubește-o pentru cât de încăpățânată este. Apreciază curajul ei de a vorbi într-o lume care îi spune să facă un pas în spate și să fie ca oricare altă persoană.

Citește și:

Iubește-o când îi descoperi trecutul. Iubește-o când ajungi să vezi toate zidurile pe care le-a construit în jurul inimii ei. Ia-ți puțin timp să te întrebi de ce a trebuit să le construiască. Nu o judecă pentru că nu își arătă sentimentele. Ascultă. Învață. A suferit mult prea mult și inima ei este încă fragilă. Ea calculează fiecare pas pe care îl face în iubire pentru că nu mai poate suporta mai multă durere. Nu vrea să mai fie rănită.

Iubește-o chiar dacă te roagă să o lași în pace. De ce? Pentru că îi este teamă. Îi este frică să se arunce din nou în această avalanșă numită "iubire". Pentru că cine a fost înaintea ta nu i-a oferit bunătate și atenție. Alege să ai răbdare cu ea. Și nu renunță. Aceste ziduri nu vor exista pentru totdeauna.

Citește și:

Iubește-o în ciuda voinței ei. Pentru că ai reușit. Ești persoana lângă care ea se simte în siguranță.

Iubește-o când ea crede în tine. Te-a ales pentru un motiv. Îți vede inima și îți cunoaște sufletul și este pe deplin conștientă de faptul că va avea o viață minunată alături de tine. Este sufletul tău pereche.

Iubește-o când râde. Iubește-o când plânge. Iubește-o când este fericită. Iubește-o când țipă și urlă. Iubește-o când îți spune că nu mai poate îndura. Iubește-o pentru toate calitățile ei însă, și mai important, iubește-o pentru toate imperfecțiunile ei. Acestea sunt motivul pentru care este atât de puternică. Ajut-o să aibă încredere în tine și să renunțe la toate măștile ei. Spune-i că slăbiciunea nu înseamnă eșec.

Citește și:

Iubește-o sincer.

Iubește-o cu răbdare.

Iubește-o cu pasiune.

Doar iubește-o. Pentru că nu este nimic mai frumos decât o femeie care se simte iubita și, la rândul ei, alege să ofere iubire.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.