Setari Cookie-uri

4 Trucuri simple pentru a cuceri persoana de care îți place 

Iată care sunt trucurile pe care ar trebui să le știi dacă vrei să cucerești persoana de care îți place: 

Psihologii sunt de părere că există câteva trucuri care te pot ajuta să te faci plăcută într-un cerc de oameni. Atracția nu este o alegere. Prin urmare, poți influența modul în care o persoană să fie atrasă de tine dacă știi ce metode să folosești.

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

Iată care sunt trucurile pe care ar trebui să le știi dacă vrei să cucerești persoana de care îți place:

1. Ajut-o să te asocieze cu emoții pozitive

Acest truc simplu este foarte puternic. Când te gândești la cineva, adesea ai o emoție implicită atașată de această persoană, ca o culoare.

Poți folosi acest lucru în favoarea ta, creând o culoare frumoasă și pozitivă asociată cu tine. Pentru a crea o emoție pozitivă asociată cu tine în mintea sa, mai întâi trebuie să evoci această emoție în interiorul său.

Citește și:

Cea mai bună emoție este plăcerea, a doua este fericirea. Când ești cu persoana de care îți place, ajut-o să se simtă plăcută sau chiar fericită.

2. Privește persoana fix în ochi

Când privești pe cineva direct în ochi, îi spui subconștient că ești deschisă să îi primești afecțiunea. Acest lucru ajunge direct la inima lui, care te vede ca un potențial partener.

De asemenea, privind pe cineva direct în ochi arată încredere și sinceritate.

3. Spune-i numele cât mai des cu putință

Când cineva aude propriul nume, se simte mai important. Mai mult, psihologii spun că acest lucru ajută la validarea propriei realități și îl ajută să se simtă atras de persoana care îi vorbește.

Acest truc este ușor legat de părinții noștri, de viață de familie. Când creștem, oamenii pe care îi iubim cel mai mult sunt părinții noștri - ei sunt primi care ne strigă pe nume.

Citește și:

Atunci când auzi că cineva te strigă pe nume, mintea ta asociază automat emoțiile familiarității, prieteniei și bunătății.

Gândește-te doar la modul în care vorbim unul cu celălalt. Rareori ne folosim numele.

Așadar, spune mai des numele persoanei pe care o place în momentul în care vorbești cu ea și, în mod subconștient, o vei ajuta să se simtă mai aproape de tine.

4. Învață să o copiezi

Când vorbești cu cineva, încearcă să îi copiezi modul în care vorbește, gesturile și expresiile feței. Acest truc se numește "oglindire" sau "efectul cameleonului" și apare atunci când persoanele aflate într-o discuție își mimează în mod inconștient comportamentele. Aceasta mimică facilitează plăcerea.

Citește și:

S-a efectuat un experiment în care cercetătorii au avut 72 de subiecți, bărbați și femei, care lucrau pe perechi la un anumit task. Subiecții care colaborau cu cercetătorii și-au imitat partenerii.

La sfârșitul acestui proiect, cercetătorii au cerut participanților să indice cât de mult le plăceau partenerii cu care au lucrat. Majoritatea participanților care au avut un partener care i-a imitat au spus că le-a plăcut mult de partenerul lor.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.