Setari Cookie-uri

8 Mantre care te vor ajuta să aduci curajul în viață ta

Toată lumea are nevoie de o motivație suplimentară pentru a  depăși momentele grele. Iar această motivație extra provine din curajul care, la rândul său, se găsește într-o forță liniștită, constantă. Această forță poate fi atinsă foarte simplu - cu ajutorul mantrelor. 

"Trebuie să sari de pe stânci şi să-ţi construieşti aripi pe drumul în jos.” - spunea Ray Bradbury.

Îți doreșți să trăiești o viață curajoasă? Vrei să nu mai pui suflet în fiecare problemă pe care o ai și să găsești puterea de a merge mai departe încât să nu renunți la visurile tale? Dacă da, citește mai departe și află cum.

foto interior si prima pagina: StunningArt, Shutterstock

Toată lumea are nevoie de o motivație suplimentară pentru a depăși momentele grele. Iar această motivație extra provine din curajul care, la rândul său, se găsește într-o forță liniștită, constantă. Această forță poate fi atinsă foarte simplu - cu ajutorul mantrelor.

O mantră poate fi o rugăciune, o silabă, o înșiruire de cuvinte cu o rezonanță spirituală profundă. Prin repetare, mantrele pot avea efecte benefice în toate planurile vieții.

Citește și:

Mai jos am adunat câteva dintre cele mai importante mantre care te pot ajuta să îți recapeți curajul și să îți aminteșți de puterea care se ascunde în sufletul tău:

1. Vreau să trăiesc în prezent

Adesea, ne pierdem curajul de a face față situațiilor dificile pentru că ne gândim la vechile problemele pe care le-am avut și modul în care am fost răniți sau ne facem scenarii pentru viitorul nostru.

Uită de trecut și de viitor. Momentul care contează este chiar acum. Alege să trăiești în prezent și îți va fi mult mai ușor să îți recapeți curajul în fața unei probleme grele.

2. Sunt în siguranță. Știu să mă descurc singură

Spune-ți aceste cuvinte de câteva ori pe zi astfel încât mintea ta să înceapă să creadă ce îi dezvălui. Cu răbdare și încredere vei reuși să găseșți soluțiile necesare pentru a depăși situația în care te afli.

Citește și:

3. Cred în mine

Da, ai greșit. Toată lumea greșește. Acceptă ce se întâmplă și mergi mai departe. Crede în tine și concentrează-te asupra soluțiilor, nu a mustrarilor că dacă nu făceai anumite lucruri nu ajungeai aici.

4. Îmi accept emoțiile și gândurile

Nu te simți niciodată inconfortabil cu propria persoană. Comunică întotdeauna cu respect și compasiune nu doar cu oamenii din jurul tău, ci și cu tine.

5. Recunosc și respect nevoile mele

Toți suntem diferiți însă, totuși, nevoile noastre personale pot fi foarte asemănătoare. Noi singuri ne determinăm propriile cerințe, așa că ar fi recomandat să le accepți și să le respecți.

6. Recunosc puterea pe care o am

Dispunem de o putere de a face lumea un loc mult mai bun și, prin urmare, trebuie să ne folosim de ea cu multă înțelepciune.

Citește și:

7. Nu îmi este teamă de fricile mele

Se spune că ce nu te omoară te face mai puternică. Frica este naturală pentru existența umană, nu există persoană care să nu se teamă de ceva. Frica este un mecanism de apărare. Însă nu trebuie să te concentrezi prea mult asupra fricii tale și, cel mai important, nu trebuie să îți fie teamă de ea. Accept-o și mergi mai departe cu viața ta.

8. Am deja toate resursele de care am nevoie pentru a îmi atinge scopul

Să nu crezi niciodată că nu ești pregătită să faci schimbări și să mergi în călătoria visurilor tale. Nu va mai există o altă posibilitate; profită de ea acum!

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.