Setari Cookie-uri

Există o soluţie pentru fiecare problemă

Nimeni nu te pedepsește. Nimeni nu îți testează nimic. Nu este nevoie să îți câștigi pacea proprie sau să regreți ceva ce nu ai făcut niciodată. 

În timp ce aștepți să treacă furtuna, indiferent de cât de dificilă este, vreau să te rog să te gândeșți la toate furtunile pe care le-ai trecut în această viață.

Vreau să îți amintești de momentele în care te-ai simțit singură, înșelată, dezamăgită, panicată, speriată, pierdută încât nu îți mai dădeai seama care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe.

foto interior si prima pagina: spixel Shutterstock

Vreau să îți amintești toate problemele pe care le-ai depășit până în acest moment, toate situațiile în care ai crezut că vine sfârșitul întregului Univers.

Și vreau să îți amintești că nu a existat niciun lucru care să fi fost mai rău decât frica din sufletul tău. Absolut niciunul.

Citește și:

Tot ce ți-ai spus că nu vei face niciodată, ai făcut. Tot ce te-a înspăimântat că nu vei putea merge mai departe... ai depășit. Tot ceea ce erai sigură că îți va pune capăt vieții... a trecut. Și te-a făcut mai bine. Mai puternică, mai încrezătoare, mai specială.

Când te afli într-o perioada dificilă, de care îți este teamă, ți se oferă o oportunitate, și anume aceea de a recunoaște că furtuna nu vine din exterior, ci din interior. Nu trebuie să fugi și să te asunzi. Nu există nimic care să amenințe cu adevărat viața ta. Cel mai mare pericol cu care te confrunți acum este ceea ce ai putea să faci din cauza fricii. Cel mai mare dușman al tău ești chiar tu.

Acceptă că anumite lucruri (mai puțin plăcute, mai dureroase, mai grele) se întâmplă într-o viață. Relațiile se termină, locurile de muncă se încheie, cei dragi dispar. Orașele se schimbă, oamenii se mișcă, lumea se învârte.

Citește și:

Nimeni nu te pedepsește. Nimeni nu îți testează nimic. Nu este nevoie să îți câștigi pacea proprie sau să regreți ceva ce nu ai făcut niciodată.

Acesta este momentul în care alegi să accepți ce se întâmplă pentru că doar atunci când înțelegi furtuna în care te afli ai puterea de a ieși din ea.

Nu toată lumea este gata să audă asta. Nu toată lumea își dorește să audă asta. Unii oameni se simt mai în siguranță dacă sunt victime ale circumstanțelor vieții. Este în regulă.

Dar odată ce îți dai seama că vrei mai mult pentru tine, ești gata să mergi mai departe. Să lupți pentru ce îți dorești. Să faci planuri. Să creezi visuri. Să speri. Să îți dai seama că cea mai mare provocare din viața ta este starea propriilor tale gânduri.

Citește și:

Schimbarea vine cu fiecare dintre noi. Este calitatea răspunsului nostru care determină dacă ne conformăm cu durerea sau luptăm pentru a fi fericiți.

Viața merge în direcția pe care tu o alegi.

Păsările cântă după furtună. De ce nu s-ar bucura şi oamenii de orice rază de soare le rămâne?

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.