Setari Cookie-uri

6 Moduri de a iubi cu adevărat într-o relație de durată

Iubește-l pentru că inima ta simte iubire. Iubește-l pentru că îți vezi viitorul alături de el. Iubește-l pentru că vrei să îi fii întotdeauna alături. Iubește-l pentru că vrei să îl ții de mână în momentele fericite, dar și în cele mai dificile furtuni. Iubește-l pentru că nu îți vezi viața fără el. 

Dacă există un lucru pe care îl poți oferi persoanei pe care o iubești acesta este iubire necondiționată.

Iubește pe cineva nu pentru că vrei să fii iubită înapoi. Iubește pentru că inima ta este fericită.

Când iubești alege să oferi totul pentru că nimic nu este mai frumos decât iubirea pură, necondiționată. Iată modalitățile prin care poți iubi într-o relație de durată:

foto interior si prima pagina: Monstar Studio, Shutterstock

1. Alege să îți pui sufletul pe masă

Spune direct ceea ce simți. De cele mai multe ori prin acțiuni poți arăta mai multe decât ceea ce exprimi prin cuvinte... însă este atât de important să spui în cuvinte ce se află în inima ta.

Nu îl lăsa să aștepte. Nici să ghicească. Dacă ești împăcată cu sufletul tău, alege să fii și sinceră în ceea ce privește sentimentele tale.

Citește și:

De asemenea, ori de câte ori simți că ceva nu este în regulă, vorbește. Împreună puteți găși soluțîi, trebuie doar să fiți dispuși să vorbiți fără perdea.

2. Iubește ca și cum această ar fi ultima ta zi pe acest pământ

Iubește cu foc. Iubește cu patimă. Iubește că și cum ziua de mâine nu ar exista. Profită de fiecare moment pe care îl petreci alături de el și demonstrează-i cât de mult ții la el. Iubește-l ca și cum el este cel mai frumos cadou oferit de la viață.

3. Iubește ca și cum vei mai găsi pe nimeni ca el

Nu contează că sunteți împreună de câteva zile, luni sau ani întregi. Iubește-l pentru a îi demonstra că nu mai există nimeni ca el. Iubește-l pentru a îi arăta ce simte inima ta. Iubește-l pentru a îi mulțumi că face parte din viața ta. Aceasta este dragostea adevărată - poate că mulți pot arăta ca el, însă nimeni nu te poate face mai fericită decât te face el.

Citește și:

4. Iubește cu pasiune și cu foc

Nu lăsa zi să treacă fără să spui și să demonstrezi iubirea ta. Iar atunci când o spui, spune-o cu entuziasm și cu pasiune.

Și nu te rezuma doar la atât. Alege să petreci timp în preajma lui, să faceți împreună lucrurile care lui îi plac.

5. Iubește cu un scop

Nu îl iubi doar astăzi și nici nu îl iubi pentru un moment sau pentru circumstanțele favorabile. Iubește-l la bine, dar și la rău. Iubește-l cu calități, dar și cu defecte. Iubește-l pentru că el este jumătatea ta. În ciuda părerilor pe care le au alții despre el, iubește-l... pentru că tu alegi să fii lângă el zi de zi.

6. Iubește cu devotament

Nu îi spune că îl iubești dacă nu ești sigură că te poți angaja într-o relație serioasă. Cu iubirea nu te joci. Poate fi cel mai frumos lucru de pe pământ însă poate fi și cel mai dureros.

Citește și:

Iubește-l pentru că inima ta simte iubire. Iubește-l pentru că îți vezi viitorul alături de el. Iubește-l pentru că vrei să îi fii întotdeauna alături. Iubește-l pentru că vrei să îl ții de mână în momentele fericite, dar și în cele mai dificile furtuni. Iubește-l pentru că nu îți vezi viața fără el.

Iubește-l pentru că el este viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.