Setari Cookie-uri

3 teorii care te vor ajuta sa-ti iubesti viata mai mult incepand de… azi!

Tu cat de entuziasmata esti sa-ti incepi ziua? Iti propunem 3 teorii care te vor ajuta sa-ti iubesti viata mai mult!

E drept ca uitam cu usurinta cat de norocosi suntem atunci cand micile neplaceri de zi cu zi ne ameninta linistea interioara: o factura neplatita, un prieten nesincer sau o dilema profesionala. In aceste momente, oftam prelung si visam la o viata alternativa, una in care totul ne merge ca pe roate, oamenii au doar cuvinte dulci pentru noi, iar singurul efort pe care trebuie sa-l facem e sa miscam sezlongul mai la umbra.

foto interior si prima pagina: TierneyMJ, Shutterstock

Si totusi, viata ta e perfecta asa cum e. Poate ca adevaratul efort pe care trebuie sa-l depui este sa inveti sa o iubesti mai mult, acceptand micile hibe ca pe o parte pretioasa a acestei calatorii, care este unica, doar a ta.

Oricat de grele sunt unele momente, nu-mi doresc sa fac schimb de viata cu Gigi Hadid sau Angelina Jolie – ba chiar imi provoaca atac de panica aceasta idee. Ma vreau pe mine, cu tot cu defectele mele, imi vreau visurile, sperantele, si chiar datoriile de la banca, pe care le voi solutiona in timp, prin propriile forte. Iar acest lucru ma va intari, sunt sigura.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.