Setari Cookie-uri

Într-o lume care încearcă să te facă de piatră, tu păstrează-ți sufletul blând

Într-o lume care încearcă să îți schimbe inima, învață cum să lupți pentru ea. Află cum să păstrezi bunătatea și învață cum să iubești mai mult.

Într-o lume care încearcă să te facă să crezi că este mai bine să fii dură, tu alege să fii drăguță. Fii atentă. Fii plină de compasiune. Fii cea mai bună persoană. Fii tolerantă. Fii mai puternică decât durerea ta, decât trecutul tău. Fii cineva care știe cum să iubească chiar dacă până acum ai avut doar dezamăgiri în dragoste. Fii bună cu oamenii din jurul tău pentru că știi ce înseamnă respingerea.

foto interior si prima pagina: Fernando Cortes Shutterstock

Într-o lume care încearcă să te facă să simți că trebuie să faci totul singură, învață să împarți cu oamenii din jurul tău. Alege să oferi, să înveți să te înconjori de oameni care te fac fericită, să înveți cum să fii o prietenă mai bună, un partener mai bun, un părinte mai bun. Află cum să ceri ajutor sau să cauți sfaturi. Află cum să fii o persoană pe care oamenii se pot baza și de care oamenii pot depinde. Adu-ți aminte de inima pe care ai avut-o înainte de a fi frântă în bucăți mărunte.

Citește și:

Într-o lume care te învață să te îndepărtezi de toți și de toate, fii curajoasă, vulnerabilă. Fii cea căreia îi pasă. Fii cea care spune primul "Te iubesc". Fii cea care învață să trăiască cu problemele și să meargă mai departe oricât de dificilă este viața.

Într-o lume care îți spune că nu poți avea totul, îndrăznește să visezi și să crezi. Îndrăznește să te inspiri de la cei care trăiesc viața pe care și-o doresc și ai încredere că și tu poți ajunge acolo. Viața este dură, însă poate fi incredibil de frumoasă. Viața este dificilă, însă poate fi și ușoară. Viața este imprevizibilă, însă poate fi minunată. Într-o lume care încearcă să îți spună să privești paharul pe jumătate gol, tu fii atentă la jumătatea plină a acestuia.

Citește și:

Într-o lume care încearcă să îți spună să trăiești în minciună, trăiește în adevăr. Viața devine mai ușoară atunci când accepți adevărul și știi cine ești cu adevărat. Cu defecte, cu greșeli, cu imperfecțiuni. Ea devine mai ușoară odată ce nu mai încerci să pretinzi că ești altcineva. Ea devine mai ușoară atunci când nu mai trăiești în funcție de ce vrea lumea de la tine și începi să trăiești în funcție de ce vrei tu de la tine.

Într-o lume care încearcă să îți schimbe inima, învață cum să lupți pentru ea. Află cum să păstrezi bunătatea și învață cum să iubești mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.